21 apr. 2013

Ingrid Carlqvist. ”Jag hatar Islam!”I dagens Twitterflöde från den outtröttliga islamofoben tant Carlqvist kan man läsa att hennes hat mot Islam inte har med muslimer att göra!?


Öh… Muslimer är just sådana som tillber religionen Islam tant Carlqvist. Du har ju därmed egentligen också sagt att du hatar muslimer.

Ibland undrar man om inte tant Carlqvists verbalt ologiska kullerbyttor när det gäller Islam och med den logik hon försöker framföra den på bättre hade passat in i en värld för många hundra år sen.

Vi kan se på tant Carlqvist islamofobi som en spegelbild på tempelriddarnas dåtida ideal.

”Rensa ut de otrogna och döda dem!”


Lilla tant Carlqvist, vi lever faktiskt i ett nytt årtusende. Att sen tant Carlqvist jämför Islam med Nazism visar återigen också hur förvirrad hennes syn är på hela den historiska världsbilden är.

Tant Carlqvist hävdar också i ett av sina Twitter att rasismen i praktiken inte finns bland svenskarna!? Bara bland zigenare och muslimer?

Det har inte än framkommit om tant Carlqvist är zigenare eller muslim. Ska bli intressant att se om tant Carlqvist anammar husvagn eller bönematta. Kom ut ur garderoben Ingrid Carlqvist!

Och så avslutar vi med ett Twitter där tant Carlqvist säger så här:

”Åh vad det är hopplöst att diskutera när folk inget vet och inget begriper. Skillnaden heter Upplysning, läs på om den.”

Ja just det, tant Carlqvist, inget vet och inget begriper! Enligt ditt synsätt tant Carlqvist så drar du alla som inte har dina åsikter över en kam och tror att det enbart är du som sitter inne med sanningen.

Narcissism kallas det.

Raffina Wall för Slutpixlat