28 apr. 2013

Ingrid Carlqvist "Crazy cat lady!"
Att följa drottningen av islamofobi, Ingrid Carlqvists idoga twittrande börjar mer och mer bli som att följa en väldigt urusel dokusåpa där manuset verkar vara skrivet av en kopieringsmaskin.

För ihärdigt hävdar Ingrid Carlqvist att hon då sannerligen inte är någon rasist och att hon då inte alls hatar muslimer. Bara att hon hatar islam som religion och jämställer den med nazismen!?

Sen hävdar hon utan omsvep att islamiseringen av västvärlden kommer att föra oss tillbaks till medeltiden.

Låt oss här en gång för alla fastställa att den enda som lever kvar i medeltiden är Ingrid Carlqvist själv.

I sitt maniska twittrande så hänvisar ofta Ingrid Carlqvist till sitt skötebarn Dispatch International och de artiklar där som stöd för sina verklighetsfrämmande teorier om islam och dess utövare muslimerna.

Och när hon behöver så tar hon stöd av diverse utflippade konspirationsteoretiker, som för exempel Pat Condell och använder sig av Affes statistikblogg för att underbygga sina verbala kullerbyttor.

Ingrid Carlqvist saknar all trovärdighet när hon påstår att hon inte hatar muslimer men hatar islam. För genom att säga att hon hatar islam så innebär detta också att hon hatar dess utövare muslimerna. Hon drar alla rätt och slätt över en kam i sitt personliga korståg.

Och vi här på Slutpixlat håller med komikern Soran Ismail, som sade till Ingrid Carlqvist på twitter att hon är en ”Crazy cat lady.”


En Crazy cat lady ute på ett korståg i intoleransens, rasismens och islamofobins förlovade land med sina likasinnade vapenbröder.Raffina Wall för Slutpixlat