29 apr. 2013

Ännu en nazist i SD!


 
Bild: Nyheter 24.

Märkligt att så många ”före detta” nazister söker sig till SD. Nu avslöjas det att ytterligare en Sverigedemokrat med nazi förflutet har blivit invald och uppbär en förtroendepost inom SD.

Det är Sverigedemokraten Martin Björkert som nu blivit invald i Sverigedemokraternas styrelse i Norrköping.


Björkert förnekar idag till Expo att han ska ha varit medlem i det nazistiska partiet NSF.


I ett sms skriver han att "det inte är sant" och att han är "motståndare till rasism och främlingsfientlighet".


Ja om det är så att Björkert är motståndare till rasism och främlingsfientlighet så har han då sannerligen satsat på fel parti att verka i.


Clara Aranda är ordförande i Sverigedemokraternas kommunförening i Norrköping.
Hon säger sig inte känna till Martin Björkerts förflutna.


"Martin har aldrig påvisat någon form av ideologisk avvikelse och står bakom Sverigedemokraterna och vår politik till fullo.


Ideologisk avvikelse? Är inte både de renodlade nazistpartierna och Sverigedemokraterna ideologiska avvikelser i den politiska världen då?


Så det är inte konstigt att det poppar upp den ena Sverigedemokratiske politikern efter den andra som antingen varit medlemmar i diverse naziorganisationer eller visar klara sympatier med nazisterna.


Länge leve Åkessons nolltolerans mot rasism! Ja det vill säga så länge den fungerar som den ska. Vilket den uppenbarligen inte gör idag. För vem som anses som rasist i det Sverigedemokratiska partiet avgörs av bland annat vilken position personen har i partiet och hur kritisk denna person varit till partiledningen.


Vissa kommer uppenbart undan med vad som helst i rasistväg medans andra knappt hinner säga något rasistiskt innan de utesluts. Ett konsekvent agerande i nolltoleransens namn är uppenbarligen inget SD klarar av.


Läs mer i Nyheter24.

Raffina Wall för Slutpixlat