30 apr. 2013

Thoralf Alfsson är sur. Igen!


Ja så är då den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Thoralf Alfsson sur. Igen!

Och det på tidningen Barometern för att de inte ville publicera hans artikel som han så i typisk Sverigedemokratisk anda kallar för "Fosterlandsförnekare majtalar i Kalmar."

”I fjol förstamajtalade Henrik Rydström i Kalmar och i år föll valet på författaren Katarina Mazetti, som även skall förstamajtala i Borgholm. Båda dessa personer har på nätet framfört svenskfientliga åsikter.”

Att Thoralf Alfsson har uppenbara problem med människor som inte har samma verklighetsfrämmande och morbida åsikter som han själv och SD är ju ingen nyhet. Då kallar han dem rätt och slätt för svenskfientliga fosterlandsförnekare.

”Att judehat och rasism florerar i de socialdemokratiska och muslimska leden är ingen nyhet utan partiet har varit utsatt för internationell kritik under flera års tid. Idag präglas socialdemokraterna istället av vad jag kallar för svenskfientlighet, där allt främmande skall framhållas och anses berika samhället i motsatts till det svenska, under parollen mångkultur.”

Thoralf Alfssons retoriska svammel är något som inte tillhör den högre skolan i intelligens. Hans egenskapade teorier om det här med svenskheten hör hemma på soptippen. Och man har full förståelse för att Barometern inte valde att publicera hans fantasier.

Att rasisten och riksislamofoben Thorlaf Alfsson inte gillar journalisten Katarina Mazetti och Henrik Rydström står ju utom all tvivel vid det här laget. Han har utsett dem till sina hatoffer i någon slags personlig vendetta. Vendetta i dumheter då naturligtvis, och med understöd från sina rasistpolare på Avpixlat gör han allt för att på ett eller annat sätt svartmåla dessa människor.

Ja du, Thoralf Alfsson, var du sur på Slutpixlat tidigare och funderade på att anmäla oss för förtal så bör du nog ta en allvarlig funderare på hur du själv agerar och uttalar dig om andra människor.

Men för att glädja dig lite i din dystra tillvaro av främlingsfientlighet, hat, rasism och islamofobi så publicerar vi i vanlig ordning en satirbild, fritt tolkat efter filmen ”Meet The Spartans”, som garanterat kommer att muntra upp dig. Och du Thoralf, du behöver inte tacka oss, vi står gärna till tjänst i toleransens, mångkulturens, och demokratins namn.


 Raffina Wall för Slutpixlat