30 apr. 2013

Avpixlat slår nya rekord vi dumheter!


”Erik Almqvist tvingas lämna Sverige pga hotbild från hatvänstern.”

Det är den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlats och Erik Almqvists egen förklaring till att han flyttar från Sverige.

”Det är den politiska atmosfären i de båda länderna som har bidragit till mitt beslut att flytta”, hävdar Almqvist.

Enligt Avpixlat så säger Almqvist att I Ungern är socialkonservativ nationalism mainstream och inte någon ytterlighetspolitik som i Sverige. Genustrams och skadlig mångkulturalism lyser i Ungern närmast helt med sin frånvaro.

Jaha!? För det första så är den så kallade hotbilden från den så kallade hatvänstern inget annat än ett hjärnspöke som Sverigedemokraterna gärna använder för att på något makabert sätt försöka förklara sig själva som den utsatta parten i alla sammanhang. Tyck synd om oss mentaliteten frodas ganska friskt i dessa rasistkretsar. ”Det är ju vi som är utsatta!” Att man själva ser ned på andra människor och framför allt andra folkgrupper eller religioner och mer än väl visar sitt hat mot dessa är inget de naturligtvis själva vill kännas vid då de i sin självindoktrineran inte ser detta som ett hat utan en naturlig del i sitt agerande.

Hårdare Mats! Vi måste ju få folk att tro att jag blivit pryglad av hatvänstern!

Erik Almqvist är inte en person som det är ens värt mödan att hata, om man nu måste hata någon, då hans patetiska agerande en sommarnatt i Stockholm talar för sig själv. Man kan enbart tycka synd om en sådan person som så kapitalt skämt ut både sig själv och Sverige som nation.


Att Erik Almqvist som ”invandrare” kommer att trivas i det numer fascistiska Ungern råder det ingen tvekan om. Då slipper han ju den så förhatliga och enligt honom den skadliga mångkulturen. Och den ytterlighetspolitik som Almqvist hävdar finns i Sverige kommer ju enbart från hans egna forna parti Sverigedemokraterna.

Vi på slutpixlat har i en tidigare artikel nämnt att vi har lösningen på alla SD:s problem. Att de utvandrar likt Almqvist. Då förslagsvis till planeten Mars. Frågan är bara vad Marsianerna tycker om att få dessa Sverigedemokrater på halsen.

Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat.

 SR Skånskan