18 maj 2013

Åkesson har visst fyllt år?Någon som har missat att den Sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson fyllde år den 17 maj?

Ja att alla vi normala människor missat Åkessons födelsedag är väl inget konstigt. Det tillhör ju kategorin värdelöst vetande egentligen. Däremot så tokhyllas han naturligtvis av sina rasistkompisar på bland annat Facebook.

I ett flertal av hyllningarna kan man läsa ungefär samma text: ”Grattis Jimmie! Vår nye statsminister 2014”.

Jaja… Vi vet ju numer genom en vetenskaplig undersökning, som säger att lågintelligenta vuxna människor dras till socialt konservativa ideologier, att SD-sympatisörerna därmed tillhör gruppen korkade människor. Därav tror de på fullt allvar att Jimmie Åkesson kommer att bli ny statsminister efter valet 2014. Ungefär som att tro att Dispatch Internationals chefredaktör Ingrid Carlqvist besitter någon större journalistisk heder eller för den delen intelligens.

På sin officiella Facebook sida så la SD upp den här bilden i samband med Åkessons födelsedag.


Säg är det inte lite fräckt av en politisk nybörjare som Åkesson att det första han gör, är påstå att de regeringar som genom decennierna har byggt upp Sveriges välstånd till en välmående industrination inte gjort ett bra jobb?

Vad Åkesson bortser ifrån eller låtsas glömma är att det svenska välståndet i huvudsak byggdes upp av de socialdemokratiska regeringarna som suttit genom åren. Nu vet vi ju också att Åkesson och hans gelikar inte gillar allt som står till vänster om dem själva politiskt. Allt från Moderaterna till Vänsterpartiet är ju för SD svenskfientligt vänsterpack.  Säger ju något om hur ”intelligent” SD:s syn är på andra politiska partier. ”Håller ni inte med oss, och är ni emot oss, så är ni svenskfientliga!”

Åkesson påstår ju också att han är så… övertygad om att de tidigare regeringarna gjort ett så uselt jobb, att han i halva sitt korta liv ägnat all tid åt att komma in i riksdagen och fram till talarstolen bara för att få sagt hur fel tidigare regeringar gjort och försöka att få nuvarande regering att ändra på sig.

Hade det inte räckt med en insändare i en av dagstidningarna Åkesson? Då hade du ju sluppit att slänga bort halva ditt liv till ingen nytta.

Ja just det! Ni Sverigedemokrater har ju ingen tilltro till mediekåren heller. Svenska journalister tillhör ju den så kallade PK-maffian enligt er. Och om det är något ni ogillar så är det ju just det politiskt korrekta. Säg, är det inte bara så ”lite” dubbelmoral inlagt i den här frågan från er sida? För i er strävan efter att inte anses som ett intolerant, främlingsfientligt och rasistsikt parti så gör ni ju faktiskt just allt för att försöka att bli just politiskt korrekta. Ja och det är ju något ni inte lyckats uppnå hittills. Och det trots allt tal om nolltolerans mot rasism. Dock en nolltolerans som klingar lika falskt som en sprucken kyrkklocka en midsommarnattsafton i Sölvesborg.

Vi är dock inte sämre här på Slutpixlat än att vi dock ber att få gratulera Åkesson i efterskott på hans födelsedag.

”Grattis Jimmie! Hoppas att du slipper ägna resten av ditt unga liv till att försöka övertyga sittande regering om hur fel de kanske gjort eller gör. Det är som sagt bortkastad tid då ni förhoppningsvis får respass ur riksdagen på valdagen 2014. Och för de av er Sverigedemokrater, som i era fantasier tror att Åkesson skulle bli ny statsminister efter valet 2014, så kan vi bara säga vad ni brukar säga till era politiska motståndare och övriga svenskar så fort ni får chansen. ”Vakna upp och inse sanningen!”


"Vad vore det Sverigedemokratiska partiet utan sin dubbelmoral?  Ärliga!"


Raffina Wall för Slutpixlat