13 maj 2013

Avpixlats dubbelmoral slår nya rekord!


Den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat söker nu efter nya grepp för att få föra ut sitt hatiska och rasistiska budskap.

Man uppdaterar sitt "Avpixlade kommentarer" i tron att man ska nå ut till en större läsekrets för att som de själva säger, slippa de åsiktsregistreringar och åsiktscensureringar som förekommer i gammalmedia.

Vad Avpixlat egentligen är ute efter är bara att få sin gaphalspöbel i kommentarsfälten att i full frihet utveckla de paranoida konspirationsteorierna och eskalera i sitt hat gentemot dem som inte råkar ha samma åsikter som dem själva.

Avpixlade kommentarer är avsedda och öppna för alla. Du behöver inte alls dela våra åsikter i politiska sakfrågor, bara vår oro och upprördhet över den epidemiska nedmonteringen av yttrandefriheten på nätet. Med hjälp av Avpixlade kommentarer kan du kommentera alla typer av artiklar - nyheter, debatt, kultur osv – helt utan begränsningar.”

Avpixlade kommentarer är avsedd och öppna för alla. Du behöver inte alls dela våra åsikter i politiska sakfrågor?

Låter ju lovvärt men det är inte med sanningen överensstämmande.  Att Avpixlats kommentarsfält är öppet för alla oavsett om de delar Avpixlats politiska åsikter eller inte är ren lögn.

Många är de som blivit bannlysta av moderatorerna på Avpixlat enbart för att de, ifrågasatt eller kritiserat vissa artiklar eller andra kommentarer i Avpixlat.

Det klingar ju då väldigt illa när Avpixlat slår sig för bröstet och säger:

”Utan yttrandefrihet ingen demokrati. Utan kommentarsfrihet, ingen verklig yttrandefrihet.”

Dubbla saltomortaler i dubbelmoral är vad Avpixlat sysslar med när det rör sig om yttrandefrihet. Avpixlats syn på yttrandefrihet är uppenbarligen att i yttrandefrihetens namn tillåta intoleranta, främlingsfientliga och rasistiska åsikter på sin sajt och konsekvent censurera alla i sitt kommentarsfält som ifrågasätter detta.

Nej Avpixlat är och förblir tyvärr hat och rasistsajten nummer ett i Sverige där rättshaverister och det mindre begåvade klientelet i Sverige kan fortsätta att spy sin rasistiska dynga. Och det med benäget godkännande av det riksrasistiska partiet Sverigedemokraterna.


 Raffina Wall för Slutpixlat.