19 maj 2013

Ingrid Carlqvist. När förståndet försvann ut genom bakdörren.


Säga vad man vill om Dispatch Internationals okrönta drottning i islamofobi, Ingrid Carlqvist, men hon håller i alla fall en rak linje i sina åsikter om religionen islam. Det vill säga att hon inte anser att islam är en religion utan en totalitär ideologi där judehatet är inbyggt i koranen och små muslimska barn lär sig att hata!?


Och så hävdar Carlqvist att hon ägnar sig att upplysa om farorna med denna totalitära ideologi som hon anser islam vara och att hon tappar livsluften av alla hemskheter denna religion/totalitära ideologi slänger rakt i hennes ansikte.

Frågan är om inte alla andra människor som till skillnad från Carlqvist lever i verkligheten tappar livsluften så fort Carlqvist öppnar mun och ondgör sig över religionen islam. Ondgör, är väl förövrigt ett milt ord i sammanhanget. Skulle mer kunna säga att Carlqvist hatar islam och mer än gärna ger uttryck för detta genom att bland annat sina journalistiska lågvattenmärken till artiklar i Dispatch International och hennes idoga nonsenssvammel på Twitter.

Att hon sen i sann konspirationsteorianda ger svenska politiker en känga på vägen och säger att det är deras fel att vi har så… mycket farliga muslimer som tillber islam i Sverige, att var och en av dessa är att anse som en potentiell terrorist. Ja det visar ju verkligen hur paranoid Ingrid Carlqvists islamofobi blivit.

När Carlqvist trasslar in sig i sina snedvridna teorem på bland annat Twitter och inte kan svara för sig, så använder hon sitt favorituttryck, ”Ding Dong”.
  
Detta ”Ding Dong”, för oss återigen in på en forskarundersökning som säger att lågt IQ ger fördomar. Forskningen visar att fördomsfullhet är vanligare hos dem som innehar högerextrema ideal. 

Ding dong!? Nä... Ring ring!

 
 Raffina Wall för Slutpixlat