27 maj 2013

Kärleksbomba homofoberna i Sverigedemokraterna!Kärleksbomba homofoberna!


”Det handlar om främlingsfientlighet. Sverigedemokraterna driver en hbt-fientlig politik, precis som Jobbik i Ungern, Lag och rättvisa i Polen samt Vladimir Putins Enade Ryssland. Homosexuella beskylls för alla möjliga sorters perversiteter och parallellerna med Tyskland på trettiotalet är inte svåra att se.

Det går som ett mörkt stråk genom dagens Europa där hög arbetslöshet och ekonomiska problem leder till motstånd mot allt som känns främmande eller nytt. Där hat och missunnsamhet kan riktas mot två älskande som bara vill gifta sig.

Ja så skriver Aftonbladets Eva Franchell i en artikel idag.

Och att Sverigedemokraterna till stor del består av homofober är inget nytt. Det har de ju bevisat upprepade gånger genom klart homofoba uttalanden. Och det är ganska märkligt med tanke på att i sitt partiprogram skriver SD bland annat följande under rubriken HBTQ-frågor:

Ingen människa väljer sin sexuella läggning. Trakasserier och diskriminering mot människor p.g.a. deras sexuella läggning är oacceptabelt och skall rättsligt beivras.”

Men men… Nu är ju inte Sverigedemokraterna vilket parti som helst. Vad som står skrivet i deras så kallade partiprogram eller principprogram stämmer ju inte överens med vad de verkligen har för åsikter. Vad som står skrivet där är ju endast ett skådespel för gallerierna för att de skall verka politiskt korrekta.

Den dag vi får se ett par ledande Sverigedemokrater gå arm i arm med HBT-rörelsen på en Pridefestival och ha ett ombud för HBT-frågor i sitt parti, ja möjligtvis då kan man tro på vad SD skriver i sitt partiprogram. Fram till dess måste Sverigedemokraterna kärleksbombas!


 Raffina Wall för Slutpixlat