27 maj 2013

Thoralf Alfsson. Sverigedemokraternas alldeles egen städkärring!Den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson kallar journalisten Camilla Kvartoft för kärring på sin blogg!? Och det enbart för att hon inte ställde de frågor som Thoralf Alfsson ville höra i gårdagens Agenda? Dessutom faller Alfsson in i sina grumliga konspirationsteorier i vanlig ordning när saker och ting går emot honom.

”Camilla Kvartoft är en riktig ”kärring” som inte vågar ställa den mest relevanta frågan. Hon är inte dum i huvudet, utan bara politiskt korrekt. Det är viktigare att kvittera ut lönechecken varje månad än att ställa de obekväma och ”kontroversiella” frågorna. Jag ser med ett visst förakt på dessa programledare och undrar vem de är rädda för. Vem är det som drar i trådarna på SVT?”

Den enda som man i det här sammanhanget bör visa förakt för är Thoralf Alfsson själv. En större rasistisk ”kärring” får man nog leta efter.  En städkärring som inte ens kan hålla rent framför sin egen dörr utan söker ständigt nya hatobjekt ibland Sveriges journalistkår, och inte drar sig för att i samarbete med hat och rasistsajten Avpixlat hänga ut dessa som något slags villebråd för rasisternas egna bruna dammråttor.

Nästa steg i ”städandet” var ju det av SDU-ordföranden, Gustav Kasselstrand föreslagna ”gendarmeriet” som skulle hålla ordning på gator och torg. En halvmilitär styrka som enligt Kasselstrand skulle ha tillåtelse att ”med full kraft” agera mot de som vill oss illa. Det vill säga alla de som inte har samma åsikter eller håller med Sverigedemokraterna i allt. En modern variant av Sturmabteilung med andra ord.

Och en inte allt för vild gissning är att Avpixlats och Dispatch Internationals bägge riksrasister, Mats Dagerlind respektive Ingrid Carlqvist skulle bli denna ”städpatrulls” frontfigurer, då också med benäget bistånd av Sverigedemokraternas alldeles egen städkärring Thoralf Alfsson. Eller ska vi kalla honom för städgumma.


Curt Latinosson för Slutpixlat