31 maj 2013

Slutpixlat fick ett ”kärleksmail.”


Utarbetad Sverigedemokratisk näthatare.

Allt som oftast finns det de personer som i skrift vill utrycka sin ohöljda ”kärlek” för Slutpixlat.

Det här mailet damp ned i Slutpixlats låda idag. Om ni bortser från den grammatiskt inkorrekta meningsbyggnaden, stavfelen alla svordomarna och de förtäckta hoten så är det ganska roande ändå.
  
”Va fan är ni för jävla tomtenisar som ständigt hakar på sverigedemokraten och åkesson. Ni får fan nu sluta me er pohopp på det enda sana partit i sverige. Jävla komunister är ni. Ni jävla as är så i i helvet sverigefientliga. Ni är älskar bara alla jävla blatter o skiter på er ricktiga svenskar. Vänt ni till efte valet 2014. Då jävlar ska ni se va ricktiga alla äckta svenskar skall gör me er. Ni å er så kalade antirasist blog är ren jävla skiten. Ger mig fan på at ni spånsrade av expo jävla vänstrepack. Ni ska läsa avpixlat fö där komer saningen fram. Och de inte juger som i jävla aprövare gör. Så läg ned er satans jävla komunistdynga anars ska ni fanfå smaka på svenskt stål jävla rövar."

SD 2014

Tja man kan ju säga att det inte var fråga om något ”From Russia with love” precis. Och precis som så många andra intelligensbefriade sandlådeskribenter som säger sig vurma för det äktsvenska och Sverigedemokraterna, så undertecknar personen mailet med SD 2014. Man måste dock vara imponerad över att personen som författat denna dynga lyckats med att stava svordomarna rätt. Sen kan man undra om verkligen personen också i fråga verkligen ens klarar av att läsa Avpixlat. Nog det sämsta hatmejlet som Slutpixlat någonsin fått. Är det för mycket alkohol eller brist på förstånd som lett till detta hatmejl? Förmodligen en kombination av bägge.

Raffina Wall för Slutpixlat