28 juni 2013

Avpixlat o Ekeroth. En orgie av lögner!
Inte nog med att Ekeroth ljuger så enbart fan själv tror honom om hur djupt involverad han varit i hat och rasistsajten Avpixlat.

Avpixlat själva ljuger också, då i något slags tröstlöst försök att rädda sin egen så kallade ära men framför allt försöker man rädda Ekeroths högst tvivelaktiga karaktär.

Man anklagar på helt lösa grunder Aftonbladet för att ha begått dataintrång!?

”På torsdagen erkänner Aftonbladet i en artikel att man hackat sig in i Kent Ekeroths dator och kopierat hans privata mejlkonversation. I klartext vidgår alltså Aftonbladets redaktion att de har gjort sig skyldiga till dataintrång mot en riksdagsledamot, vilket naturligtvis är olagligt. Avsikten med det brottsliga förfarandet sägs vara att man velat hitta uppgifter som styrker den egna konspirationsteorin om att Ekeroth ingår i Avpixlats redaktion.”

Öh…? Alltså den normalt begåvade människa som läser detta uttalande från Avpixlat inser omgående att Avpixlat återigen inte drar sig för att ljuga.

Om trovärdigheten för Avpixlat som någon slags seriös sajt var noll redan sen innan så har den nu nått ett lågvattenmärke av rang.

Vad är det för fel i huvudet på dessa Sverigedemokrater och dess sympatisörer egentligen?

Funkar inte deras hatiska och rasistiska retorik så drar man sig inte för att använda rena lögner och då de inte längre kan hantera diskussionen eller debatten så är man inte sena att anklaga sina motståndare för att vara Sverigefientliga eller att de tillhör PK eliten.

Och till sist så har ju Sverigedemokraterna förlorat all respekt för den av dem själva införda nolltoleransen mot rasism, då de nu ställer sig helt bakom Kent Ekeroth och hans djupa samröre med hat och rasistsajten Avpixlat.

Nog enbart SD och dess pöbelsvans som längre tror på vad partiet och dess företrädare gör och säger. För alla andra har SD återigen med all klarhet bevisat vilken förljugen samling rasistiska individer som döljer sig i detta så kallade demokratiska parti.

Och att hat och rasistsajten Avpixlat och Sverigedemokraterna är högst beroende av varandra står ju numer utom all tvivel då SD inte med ett ord längre fördömer vad som skrivs i denna skitsajt.
  
Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat

AB  SR AB
AB AB
SMP