27 juni 2013

Kent Ekeroth! Hatet och rasismens officiella ansikte!Först järnrör, sen skattesmitning och nu officiellt ansvarig för den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlat.

Där har ni Kent Ekeroths politiska bana i ett nötskal.

Aftonbladet avslöjar att Ekeroth har betydligt mycket mer att säga till om när det kommer till Avpixlat än han tidigare har velat medge.

På frågan hur han kan förena sitt engagemang i Avpixlat med Sverigedemokraternas nolltolerans mot rasism, svara föga förvånande Ekeroth så här:

”Jag ser inte vad som är rasistiskt.”

Vi vet det Ekeroth. Sällan en rasist uppfattar sig själv som rasistisk. De är så indoktrinerade av sitt rasistiska hat att tunnelseende har inträtt.

Att förneka att man själv inte är rasist eller att Avpixlat är rasistiskt är ungefär som att förneka att päron inte är päron utan istället är en potatisar. 

Och skatteverket tittar också nu närmare på Ekeroths kopplingar till Avpixlat.

”Frågan är om han också ska betala egenavgifter”, säger Göran Månsson på Skatteverket.

Alla skandaler runt Ekeroth bör väl även nu bli för mycket för Jimmie Åkesson. Om han verkligen menar allvar av sin nolltolerans mot rasism så borde han ge Ekeroth en fot i arslet och skicka ut han ur partiet. Frågan är bara om han vågar. Ekeroth är ju uppenbarligen mycket populär ibland de rasistiska extremisterna i SD. Det vill säga alla Sverigedemokrater.

Curt Latinosson för Slutpixlat