20 juni 2013

Dagerlind är som en pimpad pudel som går på speed! Uppdaterad!
Med anledning av skattemyndighetens ifrågasättande av Kent Ekeroths donationskonto till hat och rasistsajten Avpixlat så går dess överhovstallmästare Dagerlind i taket och sågar både skattemyndigheten, Expo och övrig media som rena lögnare som enbart försöker sätta dit Avpixlat.


Vad den klart överhettade rasisten Dagerlind naturligtvis egentligen är rädd för är att donationerna till Avpixlat skall minska. Och då tar man ju naturligtvis sin matmor/Ekeroth i försvar på endast det sätt som Dagerlind kan. Genom att fara ut som en pimpad pudel som går på speed och förklara att allt enbart är en stor lögn orkestrerad av media.

Alla som numer på minsta sätt ifrågasätter Avpixlat, dess matmor SD eller dess sympatisörer är i riksrasisten Dagerlinds ögon numer att anses som ett ytterst samhällsomstörtande klientel som icke enbart hotar den västerländska kulturen utan även hat och rasistsajten Avpixlats egen existens. Dessutom så är detta klientel socialistkommunistextremister vars ända mål är att genom subversiv revolutionär verksamhet motarbeta utvecklingen mot den form av ”demokrati” (fascism) som Sverigedemokraterna önskar att se.

Tänk att Dagerlind enbart kan se allting i svart eller vitt. Egentligen så undrar man om han överhuvudtaget kan se någonting. Hat förblindar heter det ju. 


Noterbart är också när Avpixlat redaktionen säger sig ha full insyn i Ekeroths konto så avslöjar man ju egentligen hur enormt intimt förknippade Ekeroth och Avpixlat är med varandra. Så alla försök både från Ekeroth och Avpixlat att förneka detta måste väl ses som en form av grovt självbedrägeri. 

UPPDATERAT: Ekeroth lever! Men han nämner inte med ett ord något om sitt Avpixlatkonto. Dock så är det någon annan som gör det.

 


Raffina Wall för Slutpixlat