20 juni 2013

Kent Ekeroth! Var är du någonstans?




Den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Kent Ekeroth tycks ha gått under jorden.

Varför då kan man undra? Börjar det bli lite besvärande att behöva förklara hur du använt pengar som egentligen var avsedda för Avpixlat?

Sista Tweeten från Ekeroth kom den 17 juni. Därefter har det varit tyst på den annars så twitterglade Ekeroth.

Dock så har han i sin blogg från den 18 juni gett sin förklaring till att skattemyndigheten granskat honom.

”Avpixlat gick redan från starten ut med att jag hjälper dem vara anonyma. Inget har förändrats.

Så man undrar ju lite varför PK-media blir så entusiastiska omkring denna gamla nyhet – vad är nytt liksom?

Ja, jag förmedlar donationerna dit – vad är det intressanta?

Allt är precis som vanligt faktiskt.

Jag har varit fullständigt öppen med allt detta. Det var trots allt jag som tog kontakt med dem och inte tvärtom och nu under våren så återkom Skatteverket med ett annat besked än det jag fick tidigare.

Inget nytt och inget konstigt egentligen (förutom Skatteverkets helomvändning).”

Ekeroth undrar vad som är nytt!?

Jo det faktum att du bland annat fört över 70 000 kronor från det så kallade Avpixlatkontot till ett av dina egna personligt konton. Och att skattemyndigheten anser att ditt Avpixlatkonto är att anses som passiv näringsverksamhet.

Om man nu verkligen kan anse Ekeroths agerande som passivt när det kommer till Avpixlat, då han så att säga är fader till denna hat och rasistsajt.

”Allt är precis som vanligt faktiskt”, hävdar Ekeroth.

Njae… Inte riktigt Ekeroth. Du kommer förmodligen även att bli taxerad för inkomster på Avpixlatkontot för år 2012. Summa ej ännu känd. Men får vi förmoda att den är större än de 226 000 kr som fanns insatta på kontot 2011 och därmed att beskattningen blir betydligt högre än de 160 000 kr som du åkte på 2011.

Istället för att stoppa huvudet i sanden som en vilsen struts Kent, och tro att allt skall blåsa över, vore det inte bättre om du öppet och ärligt redovisade hur pengarna på Avpixlatkontot används och varför du förde över 70 000 kr till ditt eget personliga konto? Eller?

Förmodar att det är här skon klämmer. Kent Ekeroth kan inte redovisa hur han hanterat Avpixlatkontot av den enkla anledningen att han inte har rent mjöl i påsen. Bara de 70 000 kronor som egentligen inte tillhör honom utan egentligen är donerade pengar som var avsedda att driva Avpixlat bör ju väcka frågor.

Undrar vad de som donerat pengar till Avpixlat tycker om detta?

Förmodligen tycker de att Ekeroths beteende är lika illa som att sno en nyss avliden persons hjärta som var avsett att rädda en sjuk hjärtpatient.  Vilket de facto Avpixlat egentligen är. Sjuk alltså. Tror inte att donationer till en rasist och hatsajt gör den friskare. Inte så länge sajten Avpixlats ”överläkare” Dagerlind ständigt tycks ställa fel diagnoser på den rådande samhällsutvecklingen och ordinera fel mediciner hela tiden.

För Ekeroths, Dagerlinds och övriga SD sympatisörers skull kan vi ”tyvärr” bara meddela att Avpixlat redan var avliden innan den ens hade tillkommit. Och att donationer för att hålla den avlidne patienten vid liv därmed är tämligen meningslösa. 

Raffina Wall för Slutpixlat