7 juni 2013

Ingrid Carlqvist! SD: s nya gulletant!
Sverigedemokraterna bjuder in Ingrid Carlqvist, chefredaktör för den starkt rasistiska och islamofobiska blaskan Dispatch International till sin organisations- och utvecklingskonferens. De hyllar henne med stående ovationer och länkar sedan från SD: s hemsida till hat och rasistsajten Avpixlat.

Och i ett slag så slog de undan allt tal om att de är ett nolltoleransparti mot rasism. Vi förmodar att Sverigedemokraternas konferens enbart var till för att utveckla och organisera sin ideologi ytterligare. Det vill säga sitt hat och sina rasistiska tankar.

Vore det inte lika bra de gjorde Ingrid Carlqvist och Mats Dagerlind till propagandaansvariga för Sverigedemokraterna med en gång. Då som expertrasister. Då slapp de ju åtminstone hymla om nolltolerans mot rasism, och så får de ju verkligen visat upp vilket parti Sverigedemokraterna egentligen är.

En liten intressant detalj i det hela är att Jimmie Åkesson skulle ha varit närvarande vid denna konferens för att hålla ett tal. Dock så insjuknade han hastigt och kunde inte delta. Kan det vara så att han inte vill ses i sällskap med Ingrid Carlqvist. Imagen för partiet kan ju fara illa då. Det är nog dock redan för sent för det. Övriga SD politiker tycks ju uppenbarligen älska sin ”gulletant” Ingrid Carlqvist. Annars ger man ju henne knappast stående ovationer efter att hon avslutat ett tal fyllt med främlingsfientlighet, rasism, och när det kommer till Carlqvist, hennes paradgren islamofobiska utspel.

Raffina Wall för Slutpixlat