6 juni 2013

Ingrid Carlqvists retoriska soptipp!


En liten tillbakablick på ”chefredaktör” Ingrid Carlqvists retoriska soppa från veckan som gått leder till många skratt. Vi vet Ingrid att du inte tycker att alla människor är lika mycket värda. Det visar du med all övertydlighet dagligen via ditt Twittrande.

 

Och i ett slag säger sig Carlqvist sitta inne med sanningen och hävda att andra journalister döljer sanningen. Detta från Carlqvist är ett tecken ringaktning för andra journalister och ett klart utslag av ren självgodhet.

 
30 års erfarenhet i vad? Hon har i 30 år totalt bommat vad pressetik och etiska regler för press, TV och radio är för något. 

 
Högmod går ju som bekant före fall.

 

Mediasverige livrädda för Dispatch International!? Ha ha! Tillåt oss småle. Låt oss påminna Carlqvist om att hon på Dispatch Internationals Facebook sida har ”hela” 266 gillar för sin hatiska rasist och islamofobsajt?
 
Slutpixlat har snart 1 500 gillar. IRM har snart 20 000 gillar.
Stiftelsen Expo över 12 200 gillar.
Motargument mot näthat och rasism snart 4 000 gillar. Stolt svensk – Stolt antirasist snart 3 500 gillar. Trolltyg i SD-skogen över 3 500 gillar. Vi gillar olika hela härliga 528 724 stycken gillar.

Livrädda Ingrid? Nä… tror knappast det.

Raffina Wall för Slutpixlat