1 juni 2013

Ingrid Carlqvists och det här med seriös journalistik.

Dispatch Internationals mest ”framstående” företrädare, språkrör, skribent, men framförallt islamofob, Ingrid Carlqvist har ju ihärdigt hävdat att hon hatar religionen islam men inte muslimerna!?


Men den så Twitterglada Carlqvist hävdar nu att man ser mordiska muslimer vart man än vänder sig, och att de som inte har haft några problem med muslimer lär få det när de får halsen avskuren!?

Att hon sen frekvent hävdar att hon då verkligen vet och kan allt om religionen islam kommer då grundligt på skam när hon säger följande:


”Och islam har inget med Jerusalem att göra!”


Låt oss komma med en liten nyhet för Ingrid Carlqvist.


Jerusalem räknas som den tredje heligaste staden i religionen islam.


Dock så menar Carlqvist egentligen att man bör sparka ut alla muslimer från Jerusalem och det heliga landet. Hon hävdar i sina logiska klavertramp att muslimerna har stulit Jerusalem från judar och kristna.


”1099 erövrades Jerusalem av de kristna korsriddarna som massakrerade de flesta av de judiska och muslimska invånarna i staden i ett angreppskrig. Jerusalem belägrades och ett kristet kungadöme instiftades. På mindre än ett år sjönk befolkningen från 70 000 till 30 000.” (Hull, Michael D. (1999). ”First Crusade: Siege of Jerusalem”. Military History.)


Med tanke på att Ingrid Carlqvist hävdar att hon då banne mig kan islams historia och sitt journalistiska yrke så är det högst förvånande att hon så totalt missat vad som står i historieböckerna. Och då talar vi om vetenskapligt uppbyggda historieböcker och inte de högst tvivelaktiga källor där Carlqvist säger sig hämta de sanningar som förmodligen passar hennes syften bättre. Seriös journalistik och gedigen källforskning är uppenbarligen inget Carlqvist premierar som ”journalist.”


Tror nog att Ingrid Carlqvists alldeles egna korståg mot religionen islam och dess utövare muslimerna nu stigit henne en aning åt huvudet. Hennes ”logiska” krumbukter tar sig nu allt mer morbidare former. 


Enligt Carlqvist så är de problem och bråk som uppkommit ibland annat Husby frukten av att området till drygt 90 procent bebos av muslimer!?Curt Latinosson för Slutpixlat”

En liten uppdatering från Twitterflinka Carlqvist. 

"Bara för att man är född muslim måste man inte döda. Men många gör det."