16 juni 2013

Kent Ekeroth beställer rasism av Dagerlind!Avpixlats nestor Mats Dagerlind serverar den ena efter den andra vidrigheten på den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlat. Dock så blir Dagerlind ständigt påkommen med byxorna nere så fort han själv öppnar munnen på antingen Avpixlat eller Twitter.

På Avpixlat så döljer sig Dagerlind bakom ett antal pseudonymer när han i sin fantasivärld författar den ena efter den andra karaktären som säger sig ha lämnat sjuklövern för att gå till SD.

Men en sak är i sammanhanget helt klar, och det är att den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Kent Ekeroth beställer vidrigheterna som Mats Dagerlind med glädje sprider vidare på Avpixlat.

Därmed så är Avpixlat numer Sverigedemokraternas officiella husorgan och det är där Sverigedemokraterna visar sitt riktiga ansikte. Främlingsfientligheten och rasismen.

Så snacket om den så kallade nolltoleransen mot rasism från Jimmie Åkesson blir än mer ihåligare ju längre SD håller på med att visa sitt stöd för Dagerlind och hans hat och rasistsajt Avpixlat.

Att inte ge Ekeroth respass tillsammans med Almovist efter järnrörsskandalen visar på ett politiskt misstag från Åkesson i megaformat.  Man kan då undra vad det är som gör att Ekeroth är så omhuldad av Åkesson. Förmodligen ett antal hållhakar som gör att Åkesson inte vågar sparka ut Ekeroth i kylan. För usch så hemskt det vore för Åkesson om det nu visade sig att partiet ändå är rasistiskt trots att Åkessons gör allt för att förneka detta faktum som över 90 procent av svenska folket redan känner till.

Strutsar är ta mig fasen bättre på att dölja huvudet i sanden än vad Sverigedemokraterna är.

Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat