2 juni 2013

Mats Dagerlid diktar vidare.
Den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten har en serie de kallar, ”Från sjuklövern till SD.”

Här tar de emot ”insändare” från sådana personer som säger sig ha lämnat andra partier för att gå till just SD.

Vi här på Slutpixlat har i tidigare artiklar starkt ifrågasatt de här insändarnas äkthet. Vad vi förstått så är det här Avpixlats Mats Dagerlinds alldeles egen lekstuga.

Och det sista ”inkomna brevet” går under rubriken, ”Jag var ett ensamkommande barn – nu är jag Sverigedemokrat”. (Länk här)

Man kan egentligen undra vem det är Mats Dagerlind försöker övertyga med sina uppdiktade historier om än den ena efter den andra som på olika grunder säger sig lämna andra partier för att gå till SD. Är Avpixlats läsare verkligen så godtrogna och dumma att de går på de här lögnerna från Dagerlind.

Ja tyvärr verkar det så.

Allt som oftast är de här historierna långa och fyllda med massa nonsens precis som de ”vanliga” artiklar Dagerlind kommer med. Och att likheten i skriftspråk är så påtaglig är ingen slump. Förstår att bristen på riktiga insändare till Avpixlat från folk som säger sig vilja gå från ett annat parti till SD är påtaglig.

Mats Dagerlind försöker kompensera detta med sina egenfabricerade lögner.  
Mats Dagerlind skulle passa bättre som ren fictionsförfattare och inte som en företrädare för en hat och rasistsajt. Dikta ihop historier är han ju duktig på.

Nej tacka vet vi folk som går från SD till vilket annat parti som helst. Enda vettiga att göra.

FRÅN SD TILL ARNE ANKA PARTIET. 

Raffina Wall för Slutpixlat