2 juni 2013

Slutpixlat avslöjar! Åkesson knäcker extra som korvgubbe.


Åkesson tycker att han som högst betald i Sveriges riksdag med sina 1,2 miljoner om året är värd sin lön.

”Jag tycker det är fullt rimligt. Om du jobbar som tv-reporter och i en korvkiosk och jobbar på två ställen borde du få betalt för två jobb.” 
  
Och för att dryga ut sin magra riksdagsersättning så måste nu Jimmie Åkesson också inte enbart extraknäcka som tv-reporter, utan även som korvgubbe.


Vad kommer till det här med Åkessons extraknäck som tv-reporter så lär han nu gå i lära hos en som är självutnämnd expert på det journalistiska yrket. Dispatch Internationals Ingrid Carlqvist. Dock så gnisslar det i lärandet för Åkesson om religionen islam vilket irriterar Carlqvist som säger sig veta mer om religionen än självaste profeten Muhammed gör.

Så det återstår inget annat att göra för Åkesson, som är i desperat behov av att dryga ut sin magra kassa, än att kränga korv. Dock så undrar vi om detta är så lyckat. Men men… Åkesson kanske redan nu riktar in sig på en annan karriär efter valet nästa år. Kan det bli så att vi får se fler före detta riksdagsmän från det Sverigedemokratiska partiet som står och kränger korv på Fyristorg efter valet. Naturligtvis då enbart för att dryga ut sin magra kassa. Vem tror något annat?
  
”Det stod en varmkorvgubbe ner' vid Fyris torg,
han måla' korvarna svarta för han hade sorg.
Han hade låda på magen,
det gillas inte av lagen.
Det fick han inte ha,
nej, det var inte bra
att ha en låda på magen.


Varm korv boogie, varm korv boogie,
varm korv boogie, varm korv boogie,
varm korv - varm korv boogie!”


Jimmie Åkessons superlön från partiet. 

Curt Latinosson för Slutpixlat

SvD  Skånskan