6 juni 2013

Mats Dagerlind beredd att mörda!Den av Sverigedemokraterna sponsrade hat och rasistsajten Avpixlats alldeles egen konspirationsteoretiker och sagoberättare, Mats Dagerlind är fortfarande sur på att inte den Sverigedemokratiske partiledaren Jimmie Åkesson fick bli sommarpratare i Sveriges Radio.

Nu undrar han hur många människor man inte måste ha mördat innan man kan få vara med i SR Sommar!? Och sen drar han en märklig parallell med Breivik?


Jaha du Dagerlind. Vi får väl inte hoppas att du nu inte bär på några tankar på att ta andra människor av daga bara för att få lite uppmärksamhet. I vilket fall som helst så lär varken du eller Jimmie Åkesson få tala i radions SR Sommar, men du skulle nog bli väl så omtalad i radion istället om du nu testade din idé med att ta livet av folk. Men vi vet dock inte hur många du inte, måste ta livet av för att få medverka i radion.

Vi får väl hoppas att Dagerlind kan tygla sin högst konspiratoriskt missriktade ilska mot Sveriges Radio. Vore väldigt illa annars.

Curt Latinosson för Slutpixlat