10 juni 2013

Mats Dagerlind nättrollens okrönte kung av enfald.Nu står det utom all tvivel att Mats Dagerlinds Twittrande är att jämställa med en dåres lallande i en isoleringscell.

Han är både synnerligen otrevlig och elak mot de som vill argumentera mot honom och hans åsikter på Twitter. Och när någon ifrågasätter honom själv och hans åsikter så är han där och blockerar personen direkt. Mothugg, är inget Dagerlind uppenbarligen klarar av att ta, hur än välformulerade och sakliga de än är.

Mats Dagerlind säger att han inte tar ansvar för vad han skriver på Twitter. Och det har vi nog märkt av. För han är synnerligen rapp i käften och rent elak mot vissa personer och han drar sig inte för att ljuga när det passar honom och förneka vad han själv sagt. 

Öhum... Inget kan bli mer förvirrande än Dagerlinds egna Tweets. 

Och nu har Dagerlind raderat alla sina tweets gjorda efter den 15 maj? Och dyker upp som gubben i lådan med följande fras:

Som om han tror att alla de vidrigheter han vräkt ur sig mot vissa personer bara försvinner så där hux flux. Glöm det Dagerlind! Vi har skärmdumpar på vad du sagt. Så lätt kommer du inte undan.

Fotnot: Allt vad Dagerlind tidigare twittrat tycks han nu ha raderat?Raffina Wall för Slutpixlat