22 juni 2013

Moder Svea fäller tårar!Enligt vad den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Thoralf Alfsson skriver på sin blogg så fäller Moder Svea tårar.

”Idag skulle nog Moder Svea fälla tårar över hur politikerna i riksdagshuset styr vårt rike. Jag hoppas alla mina läsare gör allt för att så många som möjligt kommer till insikt hur Alliansen och de Rödgröna förstört vårt fosterland. Vi har drygt ett år på oss att övertyga stora delar av vår befolkning innan ödesdagen den 14 september 2014.”

Men vänta nu lite! Öh… ”Politikerna i riksdagshuset styr vårt rike!?”

Sitter inte Sverigedemokraterna också i riksdagshuset?

Thoralf har fått allt om bakfoten i vanlig ordning.

Moder Svea fäller sina tårar för att det i riksdagen numer sitter några dårar som ger oss kalla kårar. De kallas Sverigedemokrater.

Och om nu Thoralf Alfsson vill att ”alla” Thoralf Alfssons läsare ska göra så mycket som möjligt för att komma till ”insikt”, om något överhuvudtaget, så vore det väl bättre att Thoralf avslutade sin ”politiska” karriär.

Och sen kan man ju undra över hur ett högerextremistiskt och rasistiskt parti likt Sverigedemokraterna på ett år skall försöka övertyga majoriteten av befolkningen om hur de skulle vara det enda alternativet i svensk politik.

Tror inte att folk längre köper de ständiga lögnerna och den hatpropaganda som kommer från detta ”parti”. Dessutom så visar ju SD och dess ”politiker” ständigt och med all tydlighet alldeles på egen hand vilket klientel som finns i deras led. Nazister, fascister, skattesmitare, förtalsdömda, våldsdömda osv.

Så det där med att övertyga befolkningen om att SD skulle vara det enda rätta ”partiet” faller så att säga ihop som ett korthus.

Nej du Thoralf!  Gråt du ut mot Moder Sveas barm istället och förbanna ditt öde. För på ”ödesdagen” 2014 hoppas alla vi andra att SD får respass ur riksdagen. Sverige förtjänar ett bättre öde än att ha ett rasistiskt parti i riksdagen.


Raffina Wall för Slutpixlat