22 juni 2013

Tok och riksrasisten Dagerlind svamlar vidare.
I en krönika i den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlat idag under rubriken ”Gör midsommarafton till ny nationaldag i svenskhetens tecken”, så svamlar Dagerlind på i bästa fablernas värld stil och gör sig till talesman för alla rasister och islamofober i Sverige.

Denna gång så ondgör han sig över en debattartikel av Kurdo Baksi och Zoran Alagic som igår publicerades i SVT-debatt. "Gör midsommarafton till en ny nationaldag i mångkulturens tecken".

”Midsommarafton bör vara en dag då Baksi och Alagic, liksom Zlatan och Loreen, känner förbehållslös tacksamhet över det liv som Sverige och svenskarna gett dem förutsättningar att skapa åt sig själva, tacksamhet över att inte behöva sitta på en bergsknalle i Kurdistan och tälja på en herdestav utan att kunna läsa och skriva, ligga död i en massgrav i det forna Jugoslavien, sparka boll mot en skjulvägg i ett östeuropeiskt zigenarläger eller sila sand mellan tårna utanför ett berbiskt nomadtält i Marocko. Det bör vara en dag då flyktinginvandrare håller inne med krav och med att föraktfullt kalla oss svenska nationalister för rasister och i stället erinrar sig den våldsamma rasismen och avsaknaden av möjligheter till självförverkligande i de områden de själva flytt ifrån.”

Ja så här nedlåtande skriver Dagerlind om invandrare i sin krönika. Ingen är väl vid det här laget längre förvånad över vad Dagerlind tycker om invandrare eller hur han så öppet visar sina klart rasistiska sidor.

”Mycket talar för att ytterligare många hundratusentals svenskar kommer att rösta på det partiet (SD) i nästa val. Det inger visst hopp i en situation som i övrigt emellanåt kan kännas rätt hopplös, där att en midsommarafton få en svenskfientlig artikel av Kurdo Baksi och Zoran Alagic nedkörd i halsen ändå är bland det lindrigare av allt man tvingas stå ut med.”

Inte nog med att Dagerlind svamlar på i vanlig ordning, han lever även i drömmarnas värld. Och det här med att han får en så kallad ”svenskfientlig” artikel nedkörd i halsen en midsommarafton är enbart bra. Rasisterna skall hållas efter oavsett vilken dag det är på året.

Nej Dagerlind lille! Midsommarafton kan firas i multikulturens namn, för även jag uppskattar sill och nubbe. Och det gör mig förhoppningsvis inte till svenskfientlig.

Curt Latinosson för Slutpixlat