27 juni 2013

SDU har visst kickoff!


Det Sverigedemokratiska ungdomsförbundet, lill rasisterna, slår på stora virveltrumman och arrangerar en så kallad kick-off på sin Almedalsvecka nu på söndag i Visby. Plats, Drottens ruin på Syskongatan i Visby mellan 17:00 och 19:00.

SDU sparkar alltså igång under parollen, ”Ungdom och nationen i 2010-talets Europa.”


Man har till denna dag bjudit in ledande politiska företrädare från ungdomsförbunden till FPÖ, Freiheitliche Partei Österreichs, ett nationalkonservativt, högerpopulistiskt politiskt parti i Österrike, Front National, ett franskt högerextremt och invandringskritiskt politiskt parti med rötter i konservativ nationalism, och slutligen Vlaams Belang, ett nationalistiskt och högerpopulistiskt politiskt parti i Belgien som förespråkar självständighet för Flandern och en restriktiv flykting- och invandringspolitik. Vlaams Belang är motståndare till mångkulturalism och anser att invandrare ska anamma Flanderns kultur och språk.


”Det blir det största internationellt orienterade evenemanget som ägt rum på svensk mark under hela den Sverigedemokratiska rörelsens historia”, hävdar SDU. Wow!?


Det hela är naturligtvis en enda stor kick-off i ungdomsrasism där syftet naturligtvis är att odla sina konspirationsteorier om invandringens ”skadliga” effekter på respektive nation. Med andra ord blir det mingel mellan intoleranta främlingsfientliga och islamofoba rasister från olika nationer.


Så vill ni höra på dravel från högerextremistiska främlingsfientliga ungdomar så är det bara att gå dit. Mötet är faktiskt öppet för allmänheten.


Slutpixlat kommer dock inte att besöka detta möte då vi istället beslutat oss för att syssla med något vettigare denna första dag på Almedalsveckan. Redaktionen kommer att besöka ”Botan.” Botaniska trädgården i Visby. Här lär man åtminstone få se på några vackra blommor och insupa atmosfären från en ren och vacker natur till skillnad från de fula blomster som SDU samlat omkring sig denna dag.


Raffina Wall för Slutpixlat


SvD  AB Skånskan
SvD