12 juni 2013

Sverigedemokraterna är inte främlingsfientliga. Eller?


Nej som sagt, Sverigedemokraterna är inte främlingsfientliga. De är så mycket mer än så.

Ordet främlingsfientlig ett ganska milt ord i sammanhanget när vi talar om SD. SD är inte enbart fientliga mot främlingar. De är även högst fientligt inställda till dem som kritiserar deras enfrågepolitik. En fientlighet som oftast övergår i rent hat. Vilket ett flertal av deras politiker de sista åren visat via inlägg på bland annat Facebook och Twitter. Och ett hat som även den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlats Mats Dagerlind är dem mer än behjälplig med att sprida tillsammans med Ingrid Carlqvists toalettpapperssajt Dispatch International.

Nu är det ju fullt tillåtet att kalla SD för främlingsfientliga utan att behöva straffas för förtal. Efter som det ju är sant att SD är just främlingsfientliga.
  
Granskningsnämnden för radio och tv skriver i sin dom att det inte strider mot opartiskhet och saklighet att kalla Sverigedemokraterna för främlingsfientliga och konstaterar att det i SD:s principprogram framgår att partiet har en ”nationalistisk grundsyn” och att partiet tycker att invandrare ”ska ta seden dit de kommer och på sikt överge sina ursprungliga kulturer och identiteter”. SvD

Nu väntar vi med spänning på att även få kalla SD för allt det andra de också är. Rasister, fascister, islamofober, homofober, antiziganister, antisemiter eller enbart korkade. 

Vi gör ju naturligtvis det redan på Slutpixlat. Här undanhåller vi icke sanningen från gemene man och kvinna! 

Sen är ju Åkesson alltid Åkesson. Nolltoleransens mästerideolog.

 

Raffina Wall för slutpixlat