29 juni 2013

Sverigedemokraterna brandskattar Visby! På brännvin!


Polisen och Säkerhetspolisen (Säpo) satsar stort på säkerheten inför Almedalen, som även i år har växt. Politikerveckan är årligen Säpos största insats.

”Det är ett rätt stort antal skyddspersoner vi ansvarar för som är på plats där nere. Hela evenemanget och deras närvaro har ökat de senaste åren och då har vi fått anpassa oss till det”, säger Johan Gellerstedt, stabschef för Säpos kommendering på Almedalen, till TT. (SvD)

Och vi på Slutpixlat vet orsaken till varför Säpo tvingas storsatsa på Almedalsveckan.

Ekeroth måste ha någon som transporterar brännvinet åt honom och hans partikollegor. Naturligtvis då som ett resultat ifrån 2011 års besök av Ekeroth på systembolaget i Visby där Ekeroth kommenderade Säpos livvakter att transportera brännvinet åt honom till den partifest som skulle gå av stapeln. (Expressen)


Nu kan Slutpixlat dock avslöja att eftersom 2011 års alkoholinköp från Ekeroths sida uppenbarligen var på tok för lågt, så är ambitionen från Ekeroth att till årets partifest i Almedalen mer än fördubbla inköpet av brännvin. Därav så tvingas nu Säpo mer än fördubbla sin insatts. Det krävs mer transportpersonal med andra ord.
Som skattebetalare så måste man ju naturligtvis protestera mot att Säpos resurser används på detta vis.

Bäste herr Ekeroth!  Om du nu nödvändigtvis måste brandskatta Visby på brännvin i bästa Valdemar Atterdag anda, vore det då inte på sin plats att ni istället förbeställde brännvinet redan innan? Och fick det levererat av för exempel DHL eller annan transportfirma. Då skulle åtminstone vi skattebetalare slippa att bidra till ert superi.

Och vi på Slutpixlat börjar nu ana vart Ekeroth får sina pengar till dessa brännvinsinköp ifrån.  Donationspengarna på herr Ekeroths Avpixlatkonto naturligtvis. Låt oss i fortsättningen kalla Ekeroths ”lånekonto” för vad det egentligen verkar vara. Ekeroths personliga nöjeskonto.

Raffina Wall för Slutpixlat