29 juni 2013

Avpixlat och yttrandefriheten på Avpixlats vis.I sedvanlig ordning går Avpixlat i taket och förklarar utan någon som helst självinsikt att media monterar ned yttrandefriheten då de stänger av kommentarsfälten i tidningarna.


Vad dock Avpixlat totalt missar är att i yttrandefriheten ingår inte att göra eller förmedla rasistiska uttalanden och förtal eller hets mot folkgrupp.

Och det här med att censurera kommentarer i sitt eget kommentarsfält är ju Avpixlat numer mästare på.

Här är ett exempel från Kim Petersson på hur Avpixlat numer censurerar någon då frågan om Ekeroths inblandning i Avpixlat redaktionella arbete ställs och varför SD är ovilliga att ställa upp i en debatt i SVT. "Vid allvarliga överträdelser blir du avstängd från all vidare kommentering. Beroende på allvarlighetsgrad kan avstängning ske omedelbart"

"I dessa tider när etablerade medier börjat hårdcensurera sina kommentarsfält gör vi på Avpixlat tvärtom" (Avpixlat)

"Jag ställde en fråga varför Avpixlat och SD inte tog debatten i SVT efter blivit inbjudna. Jag tycker det var ett ypperligt tillfälle att debattera om kopplingen SD/AP. Men ingen tog den. Jag tyckte och tycker att det var fegt och att det visar på en sak enligt mig själv, man döljer något. Detta var en åsikt jag hade i "Sveriges friaste blogg" men den kommentaren blev raderad, och kontot spärrat. Just fin yttrandefrihet och väldigt demokratiskt. Det gäller inte för oliktänkande och det bevisar ni genom att göra på det viset ni gör. Fri åsikt, jag skrev vad jag tycker. Men rasistiska kommentarer och kränkande kommentarer är mer än välkomna och får vara kvar. Det säger allt om er, och varför ni SKA kallas för hatsajt, försök inte inbilla någon annat. "

Kim Petersson.

Avpixlat som själv säger sig värna yttrandefriheten på nätet och slår på stora trumman att de då verkligen har högt i tak vad gäller kommentarer lägger numer locket på och raderar kommentarer som de förmodligen anser som Sverigefientliga. Det vill säga alla som kritiserar SD eller Avpixlat själva.

Avpixlat vill uppenbarligen att yttrandefriheten skall vara på deras villkor. Det vill säga att man vill fortsätta att spy ut sitt hatiska och rasistsiska budskap utan att bli ifrågasatta.  Och det naturligtvis med Ekeroths och det Sverigedemokratiska partiets välsignande. För hur tolkar man annars den nästan totala förnekelsen och tystnaden från SD att Avpixlat inte skulle vara en rasistisk hatsajt och det faktum att man inte tar Ekeroth ordentligt i örat för hans mycket djupa inblandning i hur Avpixlats arbete sköts. Ekeroth är Avpixlats andlige fader och ledare och Dagerlind hans trogne slav.

Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat