23 juni 2013

Thoralf Alfsson får fnatt!


Den Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Thoralf Alfsson är "lite" upprörd på sin blogg idag. Han tycker nämligen inte att Granskningsnämnden är objektiv.

Anledningen är att granskningsnämnden inte funnit det vara något fel på att kalla SD för främlingsfientliga i publicistiska sammanhang.

Att kalla en främlingsfientlig för just främlingsfientlig är enlig Thoralf Alfsson helt uppåt väggarna. Vill du istället Thoralf, att vi kalla SD för vad de egentligen är också? Rasister, islamofober, homofober?

Nåväl. Nu har ju som sagt Thoralf Alfsson blivit så upprörd att han känner sig tvungen, att i objektivitetens namn då naturligtvis, hoppa på journalisten Katarina Mazetti igen. Det går ju inte att bli ”påhoppad” utan att få hoppa på lite själv tycks Thoralfs motto vara.

Alfsson tycker att det bara är så… fel att Radio Kalmar blev friade av granskningsnämnden med anledning av vad Katarina Mazetti sagt i ett inslag i P4 Morgon som handlade om näthat.

Enligt Alfsson så hade Mazetti angripit honom med en massa osanningar i programmet. En intressant sak i sammanhanget är att Thoralf Alfsson inte själv anmält programmet. En av hans fotsoldater hade gjort det.

Och över detta är Alfsson nu så upprörd att han anser att granskningsnämnden för radio och tv är en samling där enbart vänskapskorruption förekommer. Och det då enbart för att majoriteten av ledamöterna i granskningsnämnden är journalister. Och vi vet ju att journalister inte är något varken Alfsson eller SD uppskattar. Speciellt inte sådana som granskar riksrasistpartiet SD och drar fram deras smutsiga byk i dagsljuset.

Och sin vana trogen, som Alfsson gör med personer han anser vara SD-fientliga, så hänger Alfsson ut hela granskningsnämnden med namn och allt, där han för varje enskild ledamot försöker förklara hur Sverigefientliga de är genom att vissa av ledamöterna i sitt journalistiska arbete granskat just SD och dess politik.

Hur mycket Thoralf Alfsson än försöker rentvå Sverigedemokraterna från att vara ett främlingsfientligt och rasistiskt parti så står han inför en omöjlig uppgift.

Det går inte att tvätta bort sanningen.

För icke är SD enbart främlingsfientliga, de är också högst rasistiska, islamofoba o homofoba. Och om någon i framtiden skulle skriva en biografi över Thoralf Alfsson så skulle den förmodligen se ut så här.

Raffina Wall för Slutpixlat