12 juli 2013

Dispatch International är offline! Hurra!
Ja ni läste rätt DI ligger alltså nere. Dock tyvärr inte för gott verkar det som. Den 8 augusti öppnar hat och islamofobsajten igen. Ingrid Carlqvists lilla skötebarn ska komma ut i ny skepnad med massor av rykande färska artiklar. Rykande främlingsfientliga och intoleranta då vill säga.

Och precis som vanligt så slår de/Ingrid Carlqvist sig för bröstet och hävdar att de gör de skarpaste analyserna och ställer de viktigaste frågorna.

Öh… Vänta nu här lite!? Om de skarpaste analyserna är att ständigt förtala en religion och dess utövare så är det ju inte mycket till analys. Snarare en högst rabiat och enkelspårig rasism. Och de viktigaste frågorna som de/Ingrid Carlqvist ställer, består ju enbart av en fråga. Islam. Jo vi vet ju hur oerhört viktig denna fråga är för Ingrid Carlqvist då hon i sitt evighetstwittrande inte talar om annat.

Att sen påstå som DI gör, att sidan ska dyka upp i ny skepnad som gör den mer lättläst och lättnavigerad är ju egentligen ett ganska onödigt drag av dem. Dispatch International har ju bara en kurs att navigera efter. Hatet! Och den har ju samma utseende och kurs hur än sidan ser ut.

Ska man titta på Dispatch International, ur ett rent journalistsikt perspektiv, om vi nu får göra en egen analys utan att bli kallade för PK-media, så är det de facto så att denna såkallade avisa inget annat är än en ren enmansshow som inte journalistsikt bidrar till något annat utom att sprida hat. Man kan helt enkelt kalla DI för hatisk och rasistisk minimalstream media i klass med Avpixlat, Fria Tider och Exponerat. Enkelt uttryckt rena skitblaskan vars innehåll är utan vare sig substans eller sans och där den journalistiska okunskapen ständigt firar nya triumfer i Carlqvists konstant fabulösa fabulerande om verkligheten.

Vi vet inte vad Ingrid Carlqvist gjorde på sin journalistutbildning, men uppenbart är att hon missade kursen i journalistisk etik där journalistens första förpliktelse är sanningen. Att hon sen varken är objektiv i sina bedömningar eller ens bryr sig om någon källforskning eller verifierande av dessa källors äkthet gör ju henne faktiskt utmärkt som chefredaktör för Dispatch International då denna sajt verkligen lägger sig om vinn att just inte spegla verkligheten eller att föra fram några sanningar.

Vi på Slutpixlat tror inte heller att Dispatch International blir så långlivade, som tur är. För börjar man dela ut blaskan gratis för att i ett desperat försök locka fler prenumeranter och dessutom tar 1365 kronor för en tolvmånaders prenumeration så förstår man att de har problem. För ingen normal människa vill väl varken få en gratis blaska av DI:s ”kaliber” eller betala för att få läsa hatisk och rasistisk propaganda.

Raffina Wall för Slutpixlat