12 juli 2013

SD:s broderparti nazistiska SvP gick bärsärkagång i Halmstad.


Med partiledaren Stefan Jacobsson i spetsen gick ett tiotal nazister ur Svenskarnas Parti till attack mot en grupp på fem personer utanför järnvägsstationen i Halmstad vid sjutiden igår kväll. Läs mer i Hallands Posten.

Enligt Hallands Postens utsände som fanns på plats var nazisterna beväpnade med knivar, yxor, knogjärn och påkar. Även partiledaren Stefan Jacobsson var beväpnad med en påk. De skall enligt uppgift från HP ha slagit ned en person och sedan sparkat på denne.

Bara konstatera vad vi redan visste. Svenskarnas Parti är ett renodlat naziparti som inte drar sig för att använda grovt våld när de så tycker.

Stefan Jacobsson partiledare för SvP i naziattacken i Halmstad. Bild: Hallands Posten.
Tidskriften Expo som i över 15 år bevakat odemokratiska grupper skriver så här om SvP: Den nazistiska retoriken har tonats ned. Men kärnan i den nazistiska politiken har inte förändrats. Svenskarnas partis partiledare Stefan Jacobsson har försvarat den amerikanska terrorgruppen The Order, vars medlemmar gjort sig skyldiga till mord på judar och politiska motståndare. I sitt tal vid Salemmarschen 2008 sa Jacobsson att ”det är vår tid att resa vapen mot mångkulturen och jaga ut den ur Sverige!”


Och man kan ju bara undra varför nazisterna bar med sig tillhyggen om de nu bara var i Halmstad för att hålla ett möte? Verkar ju som om de redan från början planerat att ge sig på folk.

Varför inte göra som i Frankrike. Förbjuda högerextrema rörelser. SvD

EXTRA: Enligt Aftonbladet skall en person ha blivit knivskuren av nazisterna. 

UPPDATERAT: På SvP:s hemsida så säger man så här om det inträffade i Halmstad:
"Under torsdagskvällen hade Svenskarnas parti bjudit in till informationsmöte i Halmstad.
I samband med samlingen dök ett större antal personer upp som på avstånd filmade gruppen, med största sannolikhet i syfte att kartlägga och åsiktsregistrera deltagarna. När svenskpartisterna upptäckte gänget med filmkameran började den okända gruppen maskera sig och göra sig redo för att gå till attack mot nationalisterna. Gruppen skanderade slagord och uppträdde hotfullt vilket medförde att flera deltagare i samlingen för informationsmötet valde att freda sig själva genom att gå till motattack.

Ingen av svenskpartisterna eller de nyfikna som samlats ska ha fått några allvarligare skador och under kvällen kunde informationsmötet genomföras som planerat."

Inte bara använder sig SvP av tillhyggen, man blåljuger uppenbarligen hur det hela gick till också. Om fem personer som enligt HP fanns på plats och tittade på SvP:s aktiviteter kan anses som en större grupp så kan man ju förstå hur fega nazipacket egentligen är som attackerar dessa. Och den som fotade det hela var ju uppenbarligen HP:s egen fotograf.  "Syfte att kartlägga och åsiktsregistrera!?"

 Jojo! Saliga äro de enfaldiga!
  
Curt Latinosson för Slutpixlat
Skånskan
DN  SvD 
SR