18 juli 2013

En av järnrörshuliganerna vill in i EU parlamentet.Efter den uppmärksammade järnrörsskandalen i höstas fick sverigedemokraten Christian Westling lämna sina uppdrag - nu vill han ställa upp i EU-valet, skriver Nyheter24.

”Ja, jag ställer upp. Om partiet vill ha mig”, säger Westling.

Innan Westling blev medlem i järnrörshuliganerna så sysslade han med att potträna, förlåt, medieträna andra Sverigedemokrater?

Och vi vet ju hur väl det slagit ut. Eller rättare sagt så misslyckades Westling fullständigt att medieträna både Ekeroth och Almqvist.  Inte ens den grundläggande potträningen verkade ju fungera.

Om nu partiet vill ha tillbaks Westling återstår ju att se. Men med tanke på att järnrörshuliganen och demonregissören av järnrörsnatten i Stockholm, Kent Ekeroth, fick vara kvar som riksdagsman så inte är det väl någon fara om Westling nu tas till nåder. Eller?

För med sin breda ”erfarenhet” i utrikespolitiska frågor som vi kan se ett litet prov på härunder så passar han säkert bra som representant för SD i EU-parlamentet.


Om han nu inte grävt ned sig alldeles för mycket i de för SD så viktiga inrikespolitiska frågorna. Förlåt, frågan ska det vara. Att ge SD kredit för att de har fler än en politisk fråga på dagordningen är ju lite för mycket.


Och nog blev det lite för mycket av det ”goda”. För nyss förklarade Jimmie Åkessons pressekreterare Linus Bylund att det för Westlings del inte blir aktuellt med att ställa upp för SD till EU valet.

Sorry Westling! Men du är fortfarande persona non grata hos SD eliten.

Curt Latinosson för Slutpixlat

Skånskan  Aftonbladet