18 juli 2013

Sverigedemokrater dricker för mycket!


Angående den senaste i raden av SD skandaler, då en högt uppsatt Sverigedemokrat nu är anmäld för våldtäkt, och med tanke på tidigare sexuella trakasserier utförda av ledande Sverigedemokrater så ter sig SD-kvinnan Hanna Wighs uttalande lite underligt då hon svarar så här på Aftonbladets fråga.

”Tror du att det här kan hända i framtiden?”

”Jag har väldigt svårt att se att nåt sådant skulle hända igen, men det handlar om enskilda människor. Finns det alkohol och människor så händer sådant här. Vi dricker för mycket i det här landet.”

Det är inte alkoholens fel att vissa män är sexistiska eller begår våldtäkter. Det är mentaliteten hos dessa män som är det största problemet.

Att skylla på alkoholen då män i de Sverigedemokratiska leden, eller i vilket annat parti som helst för den delen, på ett eller annat sätt beter sig illa ursäktar absolut inte deras beteende. Och aldrig när det rör sig om en våldtäkt.

Och då Hanna Wigh säger att vi dricker för mycket i det här landet så stämmer det ju verkligen väl. Och med "vi", menar hon väl då SD. Till och med så mycket att de ibland måste ta Säpo till hjälp för sina sprittransporter.Raffina Wall för Slutpixlat