8 juli 2013

Foliehatten på Thoralf Alfsson!Den alltid så verbalt aggressive men egentligen tämligen intetsägande Sverigedemokratiske riksdagsledamoten Thoralf Alfsson beklagar sig över att andra partiledare far med lögner om just Sverigedemokraterna.

På sin blogg så citerar han ett stycke ur den Centerpartistiske ledaren Annie Lööfs tal i Almedalen och kallar det lögn och tycker att det är en skam att man kan säga som Annie Lööf gör i direktsänd TV.

”Jimmie Åkessons brutala svar på dessa utmaningar är att neka sjuka människor vård. Att skicka hem de som flyr från krig, övergrepp, tortyr. Att göra samhället mer slutet. I den Åkessonska världen klarar vi nämligen oss själva. Vi behöver ingen annan. Vi behöver inte heller visa solidaritet, med någon annan. Ärligt talat, när han står på den här scenen och kallar dagen då papperslösa unga barn, män och kvinnor får rätt till vård för en ”skammens dag” - då mår jag illa.”

Thoralf Alfsson tycker alltså att detta uttalande från Annie Lööf skulle vara en lögn och undrar vad andra centerpartister tycker om att deras partiledare står och ljuger?

Nej du, Thoralf! Annie Lööfs uttalande om Jimmie Åkesson och hans SD är då ingen lögn. Det är Sverigedemokraterna som snart sagt gör varje dag till en skammens dag för sig själva genom sina lögner om invandrarna.
  
Foliehatten på för Thoralf Alfsson med andra ord.

Raffina Wall för Slutpixlat

AB