30 juli 2013

Handelsbanken utsatt för hot!Med anledning av att Handelsbanken igår valde att avsluta ett donationskonto som tillhörde den högerextrema hatsajten Exponerat, efter påpekande från Slutpixlat, så har Exponerats hatpöbel inte legat på latsidan. Rena hot mot Handelsbankens anställda förekommer.

”Apropå Handelsbanken så önskar jag att de och deras anställda råkar ut för många blodiga bankrån!”

Ja så skriver en av dessa individer på Handelsbankens Facebooksida. Slutpixlat lyckades få en skärmdump innan inlägget togs bort. Om det var Handelsbanken själva eller insändaren själv som tog bort inlägget vet vi ej.


Men det visar på vilken låg nivå dessa individer ligger då det inte ens drar sig för att i princip önska livet ur folk.

Sen har vi ju de av de här individerna som i vanlig ordning svamlar på och skyller allt på marxister, vänsterpöbel och de politiskt korrekta demokratiföraktarna!? Ja det vill säga alla som står till vänster om Sverigedemokraterna.


Och slutligen så har vi de som i sann Exponerat anda inte drar sig för att hänga ut folk till allmän beskådan. Påpekas skall också att Exponerats egen moderator tycker att detta är okej?


Ja att vår egen Raffina Wall här på Slutpixlat inte gillas av bland annat Avpixlat är ingen nyhet. Nu hatas hon uppenbarligen av Exponerat och deras nätpöbel också.
Sen kan vi säga till Exponerat och dess pöbel att de inte behöver ödsla någon tid på att hänga ut Raffina Wall.

Vi ”hänger själva ut” Raffina Wall . Då med hennes medgivande naturligtvis. För inte sjunker vi ned på Exponerat, Avpixlat, eller Fria Tiders låga moraliska nivå.
Raffina Wall är som av namnet framgår en kvinna. Vi måste förtydliga lite här så att nätpöbeln förstår vad vi talar om. Alltså, Raffina är en kvinna med ett stort och varmt hjärta som förutom att hon hinner med att uppfostra tre barn också arbetar som frilansjournalist med inriktning på utrikespolitiska frågor. Att hon även hinner med att vara med i redaktionen för Slutpixlat och skriva artiklar för oss är vi naturligtvis tacksamma för.  Raffina är bosatt i Västsverige och har förutom sina tre barn och sin man, som är polis, även två hundar, en katt och en sköldpadda som går under namnet Skalman II.

Ja så var då Raffina Wall ”uthängd”.  Så nu behöver ni på Exponerat inte anstränga er med att hänga ut henne.

Curt Latinosson för Slutpixlat