16 juli 2013

Högt uppsatt SD man anklagad för våldtäkt och husbondens röst tiger.
Aftonbladet avslöjar att ett toppnamn inom SD nu är anklagad för våldtäkt. Och det på en ung kvinnlig partikollega.

Det var den 9 juli som kvinnan anmälde sin betydligt äldre partikamrat, vilket bekräftas av polisen. Enligt kvinnan ägde våldtäkten rum under Almedalsveckan.

Men efter polisanmälan finns mannen - som avvisar alla anklagelser - inte längre med på partiets hemsida och har lämnat sina politiska uppdrag.

SD:s försök att snabbt städa bort honom från hemsidan blir än tydligare då ett klick på hans ersättare leder till den polisanmäldes mejladress. Aftonbladet.

Mest intressant i sammanhanget är SD:s sätt att försöka mörklägga det hela genom att utan förklaring rensa bort den våldtäktsanklagade mannen från sin hemsida. Detta redan så av skandaler tyngda parti har väl inte råd med fler skandaler. Och definitivt inte denna typ av skandaler, då de nu sade sig satsa på att få fler kvinnor till SD.

Till Aftonbladet säger den våldtäktsanklagade mannen så här:

”Det känns otroligt, jättejobbigt. Jag har försökt få kvinnor att bli aktiva inom SD. Jag har pratat mycket med dem, umgåtts med dem och stöttat dem.”

Ska vi vara helt ärliga så finns det ju olika sätt att umgås och stötta kvinnor på. Och dit hör definitivt inte våldtäkt!

Men nu skall vi ju naturligtvis inte gå händelserna i förväg. Polisen måste ju få göra sitt arbete först innan vi dömer någon. Men vi har heller ingen anledning att betvivla kvinnans historia. Det krävs både mod och kraft att anmäla en våldtäkt. Därför har vi svårt att tro att kvinnan ljuger om det som inträffat.

Och den Sverigedemokratiska hat och rasistsajten Avpixlat är märkligt tysta om det hela. Om det varit någon från ett annat parti än SD som varit anklagad för våldtäkt då hade nog Avpixlat varit framme snabbare än en kobra hugger. För att inte tala om hur snabba de hade varit om det rört sig om en invandrare som anklagats för våldtäkt. Till och med ljusets hastighet hade legat i lä då.

Raffina Wall för Slutpixlat