16 juli 2013

Sverigedemokraternas totalt misslyckade kampanj.Att Sverigedemokraterna själva trodde att den av den Sverigedemokratiska kvinnan, Therese Borg, år 2010 startade Facebookgruppen “Sverigedemokrater mot rasism och främlingsfientlighet” skulle bli någon form av succé var väl att hoppas på för mycket.

”Jag startade den för att jag var trött på att folk klistrar på oss de här begreppen. Den var ett viktigt initiativ för att visa att vi precis som alla andra partier står för att motverka rasism”, säger Borg till Nyheter24.

På sin hemsida i samband med lanseringen av Facebookgruppen skrev hon så här:

”Det är dags att ta ställning. Är du Sverigedemokrat och anser att rasism och främlingsfientlighet måste bekämpas så visa ditt ställningstagande genom att gå med i denna facebook-grupp.”

Av förståeliga skäl så blev nu inte detta initiativ från Therese Borg någon större hit ibland Sverigedemokraterna.  Enbart 131 Sverigedemokrater erkände att de ”inte” var rasister eller främlingsfientliga.

Facebooksidan verkar nu vara nedlagd. Och det kan man ju förstå. Tror inte att man vidare behöver förklara varför. För inte behöver man klistra begreppet rasism och främlingsfientlighet på Sverigedemokraterna. De klarar av detta alldeles på egen hand. Har hört att det råder brist på etikettskrivare numer. SD har lagt beslag på alla.


Raffina Wall för Slutpixlat