5 juli 2013

Ingrid Carlqvist. Svarta är rasister!?Den rasistiska och islamofoba blaskan Dispatch Internationals chefredaktör Ingrid Carlqvist hävdar att svarta är mer rasistiska än vita!?


Och vad bygger hon denna teori på kan man undra? Jo från en rapport I Rasmussen Reports, där det bland annat står så här:


”Americans consider blacks more likely to be racist than whites and Hispanics in this country.”

(Amerikaner anser att svarta troligtvis är mer rasistiska än vita och latinamerikaner I detta land.)

Märk väl att amerikaner ”troligtvis” anser svarta att vara mer rasistiska än vita. Om man läser hela rapporten så framkommer det enbart vad folk tror via den opinionsundersökning som rapporten bygger på. Enbart tusen personer hade intervjuats. Och inte förvånande så ansåg hela 49 procent av de med Republikanska sympatier att svarta är mer rasistiska än vita.

Och i vanlig ordning så drar Carlqvist naturligtvis den direkta slutsatsen att svarta är mer rasistiska än vita. Och som för att understryka detta för Carlqvist självklara faktum, avsluta hon med orden. ”Punkt slut.”


Får vi här på Slutpixlat föreslå att ”journalisten” Ingrid Carlqvist läser på lite om bland annat slaveriets historia i Nordamerika och nutidshistoria i USA. Där får man en helt annan insikt och bild av vad rasism egentligen är och vilka det genom århundradena varit som verkligen stått och tyvärr fortfarande står för rasismen. De vita. PUNKT SLUT!


Att sen Ingrid Carlqvist inte vare sig är mottaglig för konkret fakta eller själv lägger sig om vinn att som den journalisten i ”mästerklass” hon själv anser sig vara, bygga sina teorier på gedigna faktaundersökningar är ju något vi mer än väl vid det här laget vet. Vad dock Ingrid Carlqvist verkligen är bra på, är att fantisera ihop egna teorier och att anpassa falsifierad fakta så att det passar henne och hennes gelikars behov.

Karl-Johan Johansson-Svensk för Slutpixlat