17 juli 2013

Svenska nazister söker modeller!?


Det nazistiska Svenskarnas parti söker fotomodeller via sin hemsida för en ny landsomfattande kampanj som ska lanseras den 14 september.

”Vill du vara en del av en häftig och nyskapande kampanj?” skriver de.

Och det de söker, är goda nationalister som är villiga att ställa upp. Med andra ord människor som söker sin tillflykt till irrläror.

Får vi förmoda att dessa ”goda” nationalister som vill bli fotomodeller inte förglömmer att ta med sig rätt attribut till denna fotosession. Det vill säga, yxor, knivar och påkar i varierande storlek. För när SvP är ute och ”kampanjar” så känner de sig ju tämligen nakna när de inte får medbringa sig sina ”arbetsredskap” för att med ”milt” våld banka in sina åsikter i skallen på sina meningsmotståndare.

För vi vet ju hur ”häftiga” och ”nyskapande” SvP och dess pöbel kan vara då de får tillfälle att visa detta.

Å andra sidan så kan vi från Slutpixlat starkt rekommendera riktigt professionella modeller om nu inga ”goda” nationalister skulle nappa på SvP:s  ”häftiga” erbjudande.

Modeller som är mer än väl anpassade, bildligt talat, till de åsikter som SvP representerar och avser att presentera i sin kampanj. Låt oss presentera de tre ”små grisarna".


Raffina Wall för Slutpixlat