16 juli 2013

SvP:s Stefan Jacobsson använder ”arbetsredskap”!?

Expo skriver idag om Svenskarnas parti och att de efter sin holmgång i Halmastad i förra veckan nu utreds av polisen. På bild kan man se att Stefan Jacobsson bär på ett påkliknande föremål.


Svenskarnas parti skriver på sin hemsida att det var de själva som gick till attack. Enligt partiet kände man sig hotade av att meningsmotståndarna skanderade slagord och var på väg att maskera sig. Sedan det framkommit att Stefan Jacobsson var delaktig i attacken har även han gett sin bild.

Till sitt försvar säger SvP:s partiledare Stefan Jacobsson så här:


”Det var ett arbetsredskap jag hade, för jag kom direkt från jobbet till mötet.
"Jag behövde som tur är aldrig använda det mot någon, utan det räckte med att skrika och vifta med det, samt att ytterligare personer ur vårt sällskap klev fram, redo att försvara yttrandefriheten, för att avbryta deras anfall mot oss och få dem att skingra sig".


Ehh… Ja vi vet ju vilka övriga ”arbetsredskap” som Jacobssons nazipolare gick omkring med i Halmstad också.  Yxor, knivar och de mer traditionella ”arbetsredskapen” såsom påkar.


Sen är det aldrig acceptabelt att försvara yttrandefriheten med överdrivet våld som dessa nynazister ständigt är beredda att göra.”Små nazzarna, små nazzarna e inte lustiga att se.
Små nazzarna, små nazzarna e inte lustiga att se.


Ej vett, ej sans hava de.
Ej vett, ej sans hava de.


Kou ack ack ack, kou ack ack ack,
kou ack ack ack ack kaa.
Kou ack ack ack, kou ack ack ack,
kou ack ack ack ack kaa.

Curt Latinosson för Slutpixlat