21 juli 2013

Thoralf Alfsson går till bottnen!Ja så har då den ”gode” Thoral Alfsson hakat på Avpixlats ilska över att den svenska flaggan inte är den svenska flaggan. Nu går han både bokstavligt och bildligt till bottnen med detta enligt honom ”hemska” problem.

”Imorgon hejar jag på Sverige med riktiga svenska flaggor! Inga politiskt korrekta symboler utan äkta vara”.

Ja så avslutar Thoralf Alfsson i sin blogg igår där han uppenbarligen inte gillar de nuvarande utformade flaggorna som organisationen Camp Sweden tagit fram till fotbolls EM för damer.

Och Thoralfs ilska över att de ny utformade flaggorna är att de inte ser ut som svenska flaggan. De saknar nämligen det gula korset. Detta ser Thoralf som en konspiration från det politiskt korrekta etablissemanget.

”Det är väl inte en så avancerad gissning att även Camp Sweden drabbats av politisk korrekthet och nu överger den svenska flaggan. För mig är det helt obegripligt. Den svenska identiteten raderas ut.”

Thoralfs ilska har även gått så långt att han mejlat till flera i Camp Swedens styrelse och krävt en förklaring till varför man inte satsat på en riktig svensk flagga. Och ännu ilsknare blir Thoralf över att han ännu inte fått något svar på sin fråga.

”Uppenbarligen är de väldigt fega som inte svarar på några frågor.”

Nej du Thoralf! Uppenbarligen är det så att de inte svarar på idiotiskt ställda frågor från en individ som försöker att göra politik på en struntsak.

Så sitt du där i soffan framför TV:n och vifta med din flagga med kors på Thoralf, men låt oss andra slippa ditt och ditt partis nationalistiska nonsens dravel. För längre ned i rasismens och extremnationalismens bottendy än Thoralf Alfsson och Sverigedemokraterna går väl inte att sjunka.


Raffina Wall för Slutpixlat