25 juli 2013

William Hahne! SDU:s svar på Rambo eller?Den vice ordföranden för det Sverigedemokratiska ungdomsförbundet William Hahne, tillika arbetande för försvarsmakten som luftburen jägarsoldat tycker tydligen om att få adrenalinkickar.


Och så klagar de på den så kallade våldsvänstern!?


Vad är då detta? Extremhögervåld på hög nivå! Och dessutom från en anställd vid försvarsmakten som tidigare i sin korta karriär kallat en bartender för jävla blatte och kastat en öl i ansiktet på denne, då efter att han först kastat sitt kreditkort i ansiktet på samme bartender. Vid tillfället så var Hahne enligt numer Sverigedemokratisk tradition kraftigt berusad och blev med all rätt utkastad.

Nog dags att försvarsmakten är noggrannare med vilka de anställer att tjäna fosterlandet. För vad är det som säger att inte William Hahnes adrenalinkickar en dag går överstyr. Dock så är det väl bara en tidsfråga innan denne Hahne blir försvarspolitisk talesman för SD då hans ”expert” kunskaper på området våld och ond bråd död säkert väl kommer till pass.First blood kan det ju knappast vara fråga om. Ja då med tanke på hur oerhört macho det är att kasta ett kreditkort och en öl i huvudet på en bartender och att detta redan skett.  Nej snarare då Son of Rambow, då William Hahnes och hans SDU snarare ligger på det mer barnsliga planet. I alla plan.Curt Latinosson för Slutpixlat