25 juli 2013

Hopp och lek med nazistpacket!Nu närmar sig de svenska nazisternas stora högtid för året. Nordisk Vision. Ett arrangemang helt i klass med deras store idol Adolf Hitlers årliga så kallade Reichsparteitag i Nürnberg. Fast då naturligtvis i en betydligt mindre och mer amatörmässig version.

Enligt Svenskarnas parti som organiserar hela smörjan så kommer det att ske en mängd olika aktiviteter med en mängd olika inriktningar.

Naturligtvis så kommer man att anordna en vikingainspirerad femkamp där huvudattraktionen kommer att vara den så klassiska Holmgången. Något som bland annat Svenskarna partis ”store” ledare Stefan Jacobsson bevisligen är bra på då han så briljant visade detta i Halmstad härförleden. Frågan är dock bara vilket ”arbetsredskap” han ämnar använda sig av denna gång?

Sen kommer de att anordna en orienteringskurs också. Får vi då förmoda att det är en kurs i desorientering då. Då deras ideologi verkligen varit och är förvirrad, och helt förlegad.

Men roligaste av allt är nog den morgonexercis de kommer att genomföra, för att i sann Hitler-jugendanda stärka deltagarna både fysiskt och psykiskt. Det måste vara ett skådespel utan dess like att se dem exercera till tysk marschmusik under ledarens strikta order.


”Auf Linie!  Siehe rechts! Vorwärts, marsch! Biegen Sie Ihre Knie! Beweg deinen Arsch Ihr Spickzettel! Sieg heil!

På det här ”evenemanget” kommer man också att lära, fortbilda och idka tankeverksamhet om man nu får tro på vad de skriver på SvP:s hemsida. Det sista kan ju dock diskuteras. Tankeverksamhet vill säga. Den verkar ju ha fryst fast i ett naziinfluerat vakuum där själva tankeverksamheten fått givit vika åt ren idioti.

Man påstår också att flera ”tongivande” nationalister/nazister kommer att förläsa under Nordisk Vision. Dock så kan väl knappast varken nazisterna Magnus Söderman, Anders Ärleskog, Saga Berlin, Rasmus Björnberg, Björn Björkqvist eller till och med SVP ledaren Stefan Jacobsson kunna anses som några tongivande figurer.  De hamnar ju i skuggan av den tyske nazisten och judehataren, Klaus Menzel som anser att Hitler var en av vår tids stora ledare.  ”Fint” folk de omger sig med de här svenska nynazisterna.

Enligt vad Slutpixlat erfar kommer det på Nordisk Vision även att anordnas så kallade självförsvarskurser!?  Ja nu är det egentligen inte fråga om traditionellt självförsvar utan snarare en form av offensivt anfall som SvP gärna begagnar sig av då de känner sig hotade. Stridsövning hade väl varit bättre att de kallat det, då de mer ligger i deras ”filosofiska” riktlinjer för hur man på bästa sätt tar hand om sina politiska motståndare.

Förutom ovanstående ”lekar” som SvP kommer att ägna sig åt, så kommer det även att bjudas på helgrillad gris om aftonen!? Mja… nu brukar man ju kalla det för helstekt svin och inget annat. Och svin och svineri passar ju också bra som epitet för vad SvP står för som så kallat politiskt parti.

Avslutningsvis så utlovar SvP sång runt lägerelden och en magisk stämning.

Kan tala om att alla de av Europas judar, zigenare, homosexuella, oliktänkande och politiska motståndare som under andra världskriget mördades i koncentrationslägren av nazisterna allt annat än tyckte att detta frambringade någon magisk stämning.


För Svenskarna Parti är inget annat än ett renodlat nazistiskt parti som utan tvekan inte skulle dra sig för att återupprepa nazismens historiska vidrigheter om de fick chansen under farbror Führer Jacobssons ledning.
Raffina Wall för Slutpixlat