22 aug. 2013

Erik Almqvist gör comeback!

Det skandalomsusade järnrörsgänget hos Sverigedemokraterna, Ekeroth, Westling och Almqvist kan se ut att vara på väg att förenas igen.

För nu meddelar Expo att Almqvist kan vara på väg tillbaks in i partiet igen.
Något som dock förnekas av SD:s Linus Bylund efter att han varit på besök hos Almqvist i Ungern:

”Så de uppgifterna är totalt nonsens?”

”Vad talar vi om för tidsperspektiv?” frågar Bylund.

”Redan 2014.”

”Nej, det tror jag inte”, säger Bylund

”Det är lite för nytt. Det är bara tre år sedan han var full på Kungsgatan. Naturligtvis kommer det ju inte ligga honom i fatet om 50 år. Men det är absolut inte aktuellt till 2014. Det får vänta lite innan vi diskuterar att han skulle komma tillbaka”, fortsätter Bylund.


Och som ett brev på posten så försökte Linus Bylund ursäkta Almqvist vedervärdiga uppträdande på Kungsgatan i Stockholm med att han var full.


Känns detta igen? Ja många gånger när ledande Sverigedemokrater har kommit med nedvärderande eller klart rasistiska kommentarer i de sociala medierna eller på annat sätt uppträtt synnerligen illa, så skylls det på att de var fulla.


Får vi då förmoda att de flesta Sverigedemokrater är konstant berusade eftersom de nedvärderande och rasistiska kommentarerna från dem på intet sätt avtagit utan snarare eskalerat? Och det trots allt tal om nolltolerans inom partiet not ett sådant beteende.


Och som vi tidigare har hört så söker sig ju också Christian Westling tillbaks till SD:s inre kretsar. Då som SD-kandidat till Europaparlamentet. Så det är väl bara en tidsfråga innan järnrörstrion återförenas. Och då dröjer det väl inte länge innan Lars Isovaara också benådas.

 
Sverigedemokraterna må nog vara det enda parti i Sverige där vilka klavertramp som helst kan tillåtas och efter en kortare tids chimär ”utfrysning” så är allt förlåtet och de välkomnas in i värmen igen.


Nej Sverigedemokraterna borde byta namn till Sverigehyckleristerna istället. Ett mer passande epitet för ett parti och dess företrädare vars politiska ideologi och retorik hör hemma på soptippen. Då som brännbara sopor. För någon återvinning vill vi inte vara med om.


Och för er som inte än sett Ekeroths filmatisering av Järnrörsgänget nattliga "eskapader" i Stockholm så passa på att titta nu. För inom kort släpps del två.

"JÄRNRÖRSGÄNGET II ÅTERFÖRENINGEN!"

 
Raffina Wall för SlutpixlatAB