22 aug. 2013

Aliens är på väg! Nä… de är redan här.Chefen för det ryska institutet för tillämpad astronomi i St Petersburg, professor Andrej Finkelstien säger att det inom 20 år kommer människoliknande Aliens till jorden. Aftonbladet

Han konstaterade att 10 procent av de kända planeterna som cirkulerar runt solar i vår galax liknar jorden. Om vatten kan hittas där, finns också förutsättningar för liv - och Aliens har troligen två ben, två armar och ett huvud, precis som vi.

”De skulle kunna ha annorlunda färg på huden, men det har ju även vi”, sa Andrej Finkelstein.

Nu kan Slutpixlat meddela att professor Finkelstein har fel i sina antaganden på en punkt. Och det är när dessa Aliens skulle komma.

De är nämligen redan här!

Redan 1988 rapporterades den första iakttagelsen av dessa utomjordingar. Och som professor Finkelstein säger så har de två ben, två armar och ett huvud precis som vi jordbor. Dock så talas det om att dessa utomjordingar skulle vara betydligt intelligentare än oss människor. Något som faktiskt är ett helt felaktigt antagande.

För dessa utomjordingar har konsekvent och ihärdigt själva bevisat ända sedan 1988, den gång de för första gången satte sin fot på jorden, att deras intelligens ligger klart under riksgenomsnittet. Enligt många bedömare så kan deras intelligensnivå klart jämföras med neandertalmänniskan, en underart till människan vill säga.

Dock så föreligger det delade meningar inom forskningsvärlden hur dessa Aliens egentligen skulle kunna se ut.

 Den svenska forskaren Kerstin Fredga, professor i rymdfysik, är skeptisk till Finkelsteins beskrivningar av Aliens.

”Jag tror inte man kan vara så specifik om hur de kommer att se ut och hur de är uppbyggda. Det har man inget underlag för, så det blir ju rena spekulationer”, säger Kerstin Fredga.

Vår webbredaktör här på Slutpixlat, Avram Moscovith, har dock gjort en så kallad fantombild på en av dessa Aliens. Då baserad på iakttagelser från en mängd olika individer som säger sig ha sett dessa, enligt dem, hemska varelser.

Vi ska nu inte dra allt för stora slutsatser om hur de ser ut enbart baserat på denna bild. Variationerna kan vara många. Och eventuella likheter med den hemska varelsen på bilden och nu levande mänskliga individer är naturligtvis bara en slump.
  
Curt Latinosson för Slutpixlat