1 aug. 2013

Hallå! Vart tog ni vägen Exponerat? Har ni somnat?
När hat och rasistsajten Exponerat blev av med sitt donationskonto på helt laglig väg då de inte följde de regler som Handelsbanken satt upp, så utbröt rena sandlådementaliteten.

En syndabock skulle naturligtvis utses, Nej förresten, inte bara en, hela tre stycken var Exponerat tvungna att klämma till med.

Nu gällde det att snabbt få ut budskapet om hur felfördelade de tyckte sig ha blivit. Och vad gjorde man då? Jo, man vände sig till sin sandlådepöbel i vanlig ordning. De fick bli fotsoldaterna som skulle gräva fram snaskigheter om de tre banktjänstemännen vid Handelsbanken som enligt Exponerat ställt till med detta elände för dem.

Och som små lydiga råttor så gav de sig ut på stora vida nätet för att vända på varje liten megabit information de kunde hitta. Och på mindre än ett par timmar var de tillbaks till hålan igen för att leverera sitt byte. Att de fått tag i fel information och person om en av de tre tilltänkta offren de tänkte hänga ut till allmän beskådan, ja det  bekom dem inte så mycket. De var ju aldrig så nogräknade i vanliga fall om personerna de hängde ut befann sig, så att säga skyldiga eller inte.

”Häng dem högt, häng dem högt”, skallade ropen från Exponerats ledning.

Och de tre vid Handelsbanken anställda tjänstemännen hängdes så högt att även deras foton och hemadresser syntes över hela eternejden.

Men nöjde sig Exponerat och dess sandlådepöbel enbart med detta?  Nejdå!

De skyldiga som låg bakom att Handelsbanken fått den första informationen om Exponerats oriktiga konto skulle naturligtvis straffa i bästa Exponerat anda.

Det vill säga, att nu skulle Slutpixlat få känna på vreden från de stackare som känt sig felfördelade på grund av Slutpixlats agerande. Vadå!? Vi hade ju bara skickat en liten påminnelse till Handelsbankens presschef och påpekat oriktigheten i Exponerats donationskonto. 

”Sök över hela nätet efter uppgifter så att vi också kan hänga ut de där politiskt korrekta leninistmarxistmaoisterna till vänsterkommunister som styr Slutpixlat! Och framför allt hitta något om den där förbannade Raffina Wall! Allt är hennes fel!” Vrålade Kapten Krok, Exponerats överkucku.

Tror ni Exponerat nöjde sig med detta? Nej då! Här skulle då banne mig statueras exempel. Man gav sig återigen ut till sin sandlådepöbel med uppmaningen:

”Vad ni svenska hederliga medborgare kan göra är att anmäla Slutpixlats Facebooksida för förtal och hets mot folkgrupp, genom sitt hat och drev mot oliktänkande!”

Öh… alltså vänta nu här lite!?

Sen när har Slutpixlat förtalat och bedrivit hets mot folkgrupp? Hade inte en aning om att rasister var att anses som en folkgrupp? Att de på Exponerat är mycket oliktänkande är i och för sig ingen nyhet. Väldigt oliktänkande till och med.

Uppenbart så oliktänkande att de inte tänker alls.

Vidare så uppmanade även Exponerat vikten av att vara inloggad på Facebook för att kunna anmäla Slutpixlat?

De tyckte också att Slutpixlat var vänster rasistiska extremister som gjorde allt för att tysta sanningen?

Vår definition här på Slutpixlat om vad som är sanning, är i sanning inte samma sanning som de på Exponerat säger sig stå för.

Frågan som borde ställas är vilka det egentligen är, som försöker tysta sanningen.

Om man nu som Exponerat gör, försöker att dölja sanningen med lögner, då är det en sanning.

Exponerat sade vidare att om mer än tusen personer anmälde Slutpixlat så skulle Facebook ta bort ”skräpet!?” Nästa steg från Exponerat skulle vara att anmäla vår blogg och ställa dem inför rätta!?

Kan tala om att än har inga av Exponerats hotelser infriats. Hallå Exponerat! Var är ni? Har ni somnat? Eller är det snarare så att det börjar brännas under fötterna för egen del.

Curt Latinosson för Slutpixlat.Ung fräsch och ej ännu inte ställd inför rätta. Och det är en sanning med rätta!