9 aug. 2013

Ingrid Carlqvist har blivit svenskfientlig?De där individerna som säger att de alltid älskar sitt svenska fosterland och vurmar för det äktsvenska och förklarar att alla som inte håller med om detta är Sverigefientliga lär nu sätta sitt kaffe i vrångstrupen.

För en av deras stora ”förebilder” i kampen för svenskarnas bevarande har helt plötsligt gått och blivit antisvensk. Det vill säga svenskfientlig?

Det är den självutnämnda experten på islam, förlåt… islamofobi, Ingrid Carlqvist som nu idiotförklarar svenskarna och förklarar att svenskarna då banne mig snart är utrotade!

”De dumma svenskarna fattar ingenting! Därför är vi snart utrotade!”, hävdar IC i ett av frustration fyllt Twitter.

Tala om att utrycka sig Svenskfientligt mot just svenskarna. Och när hon konfronteras med att hon blivit svenskfientlig säger hon så här:


Så enligt IC är nu sanningen alltså, att svenskarna är dumma i huvudet och att de snart på grund av detta är på väg att utrotat sig själva!?

Plutte dig, o du dumma svensk som inte fattar vad jag Ingrid Carlqvist säger.

Och när IC får frågan om varför hon anser att svenska folket är idioter så beror det på ren ondska!? Och den har man rakt framför sig?

Ingrid Carlqvist har därmed upptäckt att det är svenskarnas ondska som ligger bakom deras dumhet. Och inte bara det. Hon hävdar nu också att det är nazismen som ligger bakom denna ondska? 


Vi fattar vad du menar Ingrid!

Numer är svenska folket alltså en samling dumma idioter som har blivit onda på grund av nazismen. Och så måste det ju vara. För Ingrid Carlqvist hävdar ju alltid att det enbart är hon, och ingen annan som sitter inne med sanningen. Vi andra fattar noll uppenbarligen?

Man undrar vad de tidigare prenumeranterna på den numer nedlagda pappersbilagan av Dispatch International tycker om Carlqvists nyfunna svenskfientlighet?

Vad säger ni Åkesson, Ekeroth och Söder? Har inte Carlqvist blivit lite för svenskfientlig till och med för er smak. Eller sjunger ni fortfarande med i hennes idolkör?


Curt Latinosson för Slutpixlat