2 aug. 2013

Nazister dödshotar politiker!


Nazister från Svenska motståndsrörelsen demonstrerar.

”Martin Thunström, ordförande för Juridikfronten och aktiv inom SSU, har under den senaste tiden polisanmält en rad högerextrema och rasistiska sajter. Anmälningar som bland annat lett fram till förundersökningar riktade mot de nazistiska sajterna Nordfront och Realisten.

Detta ledde till att Thunströms namn dök upp i ett antal kommentarsfält med uppmaningar om att ringa upp honom. Enligt Juridikfronten har det bland annat publicerats kommentarer om att Thunström ska få "sitt straff en vacker dag" och att han är "en representant [sic] för alla landsförrädare, folkförrädare och det förvrängda sjuka samhället”, skriver Nyheterna24.

Man förvånas inte över hur de här nazistiska mörkerkrafterna agerar.
Att misshandla och hota folk till livet är inget detta klientel drar sig för när någon skärskådar deras agerande och sjuka ideologi.

Vi har ju i färskt minne hur ett annat extremt nazistiskt parti, Svenskarnas Parti, härförleden gick bärsärkagång i Halmstad med knivar och yxor.

Det nazistiska Svenskarnas parti under en demonstration.
Även den högerextrema och högst rasistisk hat sajten Exponerat har ju under de sista dagarna utmärkt sig genom att bedriva en ren klappjakt på anställda vid Handelsbanken då de fick sitt donationskonto uppsagt av banken.

Det här fega agerandet som frekvent förekommer från de högerextrema kretsarna är naturligtvis helt oacceptabelt i en demokrati. Därför är det så viktigt att dessa odemokratiska våldsrörelser bekämpas.

All heder åt Martin Thunström som sätter sig upp mot denna vedervärdiga paria i samhället som högerextremisterna och nazisterna representerar.

Raffina Wall för Slutpixlat

Metro