3 aug. 2013

Thoralf Alfsson ogillar Pridefestivalen! "Ett spektakel!"Inte helt förvånande så ogillar den Sverigedemokratiske riksdagsmannen Thoralf Alfsson Pridefestivalen och kallar den för ett jippo som skattebetalarna får stå för.
Sen drar han slutsatsen att Sveriges befolkning skulle vara glada om de slapp se den!?

Vad som uppenbarligen retar Thoralf Alfsson är att media skriver om festivalen.

Thoralf blir ännu mer upprörd när han hör att lokaltidningen Barometern skickar folk till festivalen för att göra reportage.

”Jag häpnar över hur man gör sina prioriteringar på tidningen”, kverulerar Alfsson upprört.


Vi förmodar väl hellre att Thoralf hade sett att tidningarna skrev om invandringsrelaterade frågor så att han hade kunnat hakat på och ge sin och SD:s snedridna bild av invandrarna. Men så länge tidningarna skriver om någonting annat så måste ju uppenbarlige Alfsson hitta ett annat hatobjekt att rikta sin ilska emot. Och då fick det ju bli Pridefestivalen som hamnade i Alfssons skottglugg.

För vi vet ju att Sverigedemokraterna inte har mycket till övers för vad de anser vara det avvikande. Och förutom invandrarna så är homosexuallitet något som verkligen är avvikande enligt SD. Homofobin frodas och lever i detta parti, och de är inte sena att öppet visa denna homofobi. 

Bättre att hatarna håller sig inomhus idag då. För över 50 000 väntas gå i Prideparaden och ytterligare över 600 000 väntas titta på.
  
Curt Latinosson för Slutpixlat